Головна » 2015 » Червень » 26 » Сергій ЧЕРНОВ: У свято народження Конституції щиро бажаю усім нам довгоочікуваного миру та стабільності
17:40
Сергій ЧЕРНОВ: У свято народження Конституції щиро бажаю усім нам довгоочікуваного миру та стабільності

Шановні співвітчизники!

Щиро вітаю із Днем Конституції України!

Ухвалення у 1996 році Основного закону України стало переломним моментом в історії незалежної  держави. Сьогодні ми також перебуваємо на етапі докорінних змін. Україна обрала європейський вектор розвитку, тож ми маємо зробити все, щоб у нашому суспільстві фундаментальними цінностями були саме свобода, демократія, рівність та справедливість.

Зміни, які готуються до Конституції, призведуть до посилення спроможності місцевого самоврядування в Україні, що в свою чергу сприятиме розвитку територіальних громад та забезпеченню гідного рівня життя громадян. Ми усі маємо усвідомити, що це хоч і непростий, але єдино правильний шлях до успіху, і що тільки так Україна відбудеться як правова і незалежна держава, а Конституція гарантуватиме рівні права усім.

Дорогі друзі! У свято народження Конституції щиро бажаю усім нам довгоочікуваного миру та стабільності. Ми разом обов’язково відродимо велич Слобідського краю та зробимо Україну міцною й квітучою.

Сергій ЧЕРНОВ.

Президент Української асоціації районних та обласних рад, голова Харківської обласної ради.                                      

Переглядів: 422 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar