Головна » 2015 » Червень » 26 » Привітали медичних працівників з професійним святом
13:31
Привітали медичних працівників з професійним святом

Благородна і відповідальна професія

Щороку у третю неділю червня ми всі святкуємо день медичного працівника. Чому всі? Бо всі ми паці-єнти наших шановних медиків. Їм довіряємо найдорожче, що у нас є – здоров’я. Минулої п’ятниці винуватці свята, хто не був задіяний на чергуванні, зібралися у концертній залі Борівського РБК, де було відзначено кращих, а переможці районного конкурсу «Борівщина має таланти» своїми виступами привітали медпрацівників району з професійним святом.

Зі словами щирої вдячності до присутніх в залі ветеранів медичної служби, молодих спеціалістів, всіх працівників охорони здоров’я району звернулися голова РДА Віталій Кіян, голова райради Євген Жук, головний лікар ЦРЛ Любов Віннікова, головний лікар ЦПМСД Наталія Павленко, голова профспілкової організації працівників охорони здоров’я Наталія Калініна і представник народного депутат Віктора Остапчука Олексій Ярмоленко.

Всі вони зазначили, що на працівників галузі медичного обслуговування покладено нелегку і почесну місію: дбати про найдорожче – життя і здоров’я людей.

- Своєю невтомною працею ви повсякчас демонструєте нам приклади професіоналізму, витримки, самовідданості, уміння корисною порадою, лагідним словом воскресити віру та надію в людських душах, - сказав Віталій Кіян. - Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Щастя Вам і добра! І нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією! Низький уклін за вашу самовіддану працю, за професійність і високу моральність, добро і милосердя.

За добросовісну роботу і в честь професійного свята почесною грамотою департаменту ХОДА нагороджено Інну Масалаб, від райдержадміністрації та райради нагороди отримали Єдуард Шалімов, Юлія Шкляр, Оксана Чернятіна, Вікторія Шевченко, Тетяна Маковецька, Тетяна Москаєва, Олена Сядриста, Сергій Опікуха та інші.

Від народного депутата України Віктора Остапчука і керівництва району медпрацівникам району вручено квіти і подарунки.

 Олена КОЛЕСНІКОВА.

 

Переглядів: 507 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar