Головна » 2016 » Березень » 2 » Презентація підрозділів швидкого реагування патрульної поліції
16:23
Презентація підрозділів швидкого реагування патрульної поліції

Оперативність та ефективність

роботи поліції дуже важливі для Харківщини. Ігор Райнін

Про це голова ХОДА заявив під час презентації підрозділів швидкого реагування патрульної поліції, яка відбулася 23 лютого в Харкові.

В урочистій презентації нової служби взяли участь прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Підрозділи швидкого реагування, які доїжджатимуть на місце виклику за 7 хвилин в містах та не більше ніж за 20 хвилин у сільській місцевості, працюватимуть в усіх районах Харківської області. Загалом в штатах обласних відділів та відділень поліції створено 81 групу реагування.

Як повідомили у Борівському відділенні поліції, в нашому районі буде діяти 4 групи швидкого реагування по 7 чоловік у кожній. Вони по черзі нестимуть 12-годинну варту на двох службових автомобілях, які були передані нашим полі-цейським під час презентації.

Вітаючи нові підрозділи поліції з початком роботи в районах Харківської області, голова ХОДА Ігор Райнін побажав їм успішної служби.

«Впевнений, що служба швидкого реагування буде дійсно якісно нова і працюватиме за новими критеріями професіоналізму, чесності, патріотизму. І найголовніше - це поважне ставлення до людей. Саме ці якості поліцейських сьогодні дуже важливі для Харківщини», - підкреслив Ігор Райнін.

Він зазначив, що якісним та добрим прикладом того, що поліція дійсно працює по-новому, є діяльність патрульної служби в Харкові.

«Не сумніваюсь, що нова сучасна система з швидким реагуванням в містах та районах області також додасть оперативності та ефективності діям поліції. Зі свого боку, хочу запевнити - обласна державна адміністрація завжди буде на боці закону та поруч з вами», - сказав керівник області.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, звертаючись до підлеглих, наголосив, що вони мають працювати швидко та якісно, щоб мешканці найменших сіл області були впевнені у своїй захищеності.

«Для цього ми забезпечимо вас усім необхідним. Ми маємо можливість зробити вас оснащеними та компетентними. А головне - поважними членами суспільства. Саме на цьому ми будемо надалі будувати нашу реформу», - сказав міністр.

За словами Арсенія Яценюка, наступним кроком на шляху реформування правоохоронної системи стане створення нового Державного бюро роз-слідувань.

«Крім того, правоохоронна реформа передбачає оновлення судової системи, оскільки за якісним виявленням та розслідуванням злочину має слідувати законний вирок та покарання», - наголосив прем’єр.

У презентації також взяв участь голова представництва ЄС в Україні Ян Томбінський. Він повідомив, що Європейський Союз зацікавлений у реформі правоохоронної системи в Україні та буде продовжувати підтримувати її.

«Поліція - це обличчя держави. ЄС стоїть на боці України і допомагатиме в проведенні реформи як фінансово, так і експертно, щоб Україна була сильною і спроможною державою», - сказав Ян Томбінський.

Використана інформація з сайту ХОДА.

Переглядів: 368 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar