Головна » 2015 » Травень » 21 » ПІДЛИМАН
18:17
ПІДЛИМАН

ПІДЛИМАН

Святкування Дня перемоги на території Підлиманської сільської ради розпочалося о 9 годині з мотопробігу по селу під державними прапорами України та прапором Перемоги. В ньому разом з сільською молоддю взяли участь  Олександр Кохан та Володимир Іванов – воїни -підлиманці, які захищають незалежність України в зоні АТО.

Учні Підлиманської школи  з портретами односельчан - учасників Другої світової війни, більшість з яких вже немає серед живих, пройшли селом урочистою ходою

.

На  мітингу біля сільського будинку культури учаснику бойових дій Кучеру Якову Івановичу було вручено прапор Перемоги, а в безхмарне блакитне небо полетіли яскраві повітряні  кульки та голуби – символ миру.

Після покладання вінків та квітів до могили загиблих і  пам`ятної стели відбувся концерт, який пройшов на високій патріотичній ноті зі сльозами на очах. Перед початком концерту  всіх присутніх вітали зі святом сільський голова Олександр Калінін,  голова ради ветеранів села Галина Бабічева,  учасник бойових дій І.Я.Романенко. Зворушливі виступи підготували вихованці дитячого садка, учні школи, учасники художньої самодіяльності, серед яких були і тимчасові переселенці з Донбасу.

Після концерту всі були запрошені в  кафе  Надії Носатої, де на столах вже чекала  смачна польова каша і фронтові 100 грам.

Ще довго за святковими столами ветерани ділилися спогадами про фронтові дороги, лунали пісні.

Висловлюємо щиру вдячність всім, хто допоміг в організації та проведенні  свята Перемоги.

Галина  Бабічева.

 

Переглядів: 476 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar