Головна » 2015 » Червень » 5 » НАЙМОЛОДШІ ВИПУСКНИКИ
09:25
НАЙМОЛОДШІ ВИПУСКНИКИ

НАЙМОЛОДШІ  ВИПУСКНИКИ

Кожен рік наш дитячий садок випускає діточок в школу.         Випускний – 2015 в Піско- Радьківському ДНЗ пройшов яскраво, цікаво та святково. Музичний керівник і вихователі зробили для дітей свято унікальним  та неповторним.

Час швидко промайнув. Здавалося, ще недавно крихітними дітьми ці випускники прийшли в дитячий садочок, тримаючи за руки батьків, а тепер в їхньому житті настала нова, шкільна, пора.

Випускний бал став справжнім святом не тільки для самих випускників, але й для вихователів, батьків та гостей.

Елегантно вдягнені хлопчики  і дівчатка-принцеси в красивих сукнях намагалися показати всім, які вони стали дорослі і розумні. Всі діти виразно читали вірші, дзвінко співали пісні, гарно танцювали, з цікавістю грали  в ігри та правильно відповідали на різні запитання про школу.

На урочистому святкуванні випускників привітала завідуюча         Піско-Радьківським ДНЗ    Валентина Шерстюк, вона побажала їм подальших успіхів у  шкільному житті.

Були на святі і почесні гості: голова районної державної адміністрації Віталій Кіян, сільський голова Віра Соловйова та начальник служби у справах дітей РДА Наталія Мірончук. З їх вуст звучали слова подяки на адресу вихователів, батьків, вітання майбутнім першокласникам, побажання їм усього найкращого. В подарунок від голови РДА діти отримали солодощі та фрукти.

Щиро дякуємо всім,  в тому числі  батькам випускників, за підтримку і домогу у проведенні свята.

 Юлія Ганусич.

 Вихователь Піско – Радьківського ДНЗ.

 

 

Переглядів: 477 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar