Головна » 2015 » Червень » 5 » МУЗИКА - мова, яку розуміє душа
09:37
МУЗИКА - мова, яку розуміє душа

МУЗИКА - мова, яку  розуміє  душа

Щоразу, коли приходжу на випускний до Борівської дитячої музичної школи, радію, бо знаю, що отримаю безліч позитивних емоцій, слухаючи виступи талановитих дітей, вихованців школи. Мені також цікаво спостерігати за реакцією педагогів, коли виступають їх вихованці. Складається враження, що вчителі хвилюються навіть більше за дітей.

Музика… Вона впливає на душу людини, на її почуття і розум. Усі батьки хочуть бачити у своїй дитині хоча б маленький паросток майбутньої талановитої особистості. Крім того, усі хочуть бачити свою дитину доброю, чуйною, такою, що розуміє і цінує красу навколишнього світу. І ці чудові риси можна виховати в тому числі і завдяки любові до музики.

Музика - це своєрідна мова, яку розуміє душа кожної людини.

Здається, лише нещодавно 13 цьогорічних випускників прийшли до школи і познайомилися зі своїми наставниками, які вводили їх в чарівний світ музики, розвиваючи музичні і творчі здібності.

І ось вони вже отримали свідоцтво про поза-шкільну освіту.  По класу фортепіано - Анастасія Судакова, Христина Жиленко, Світлана Кондратьєва, Вероніка Мостова;   клас акордеону - Богдан Келемен; клас вокалу – Валерія Бондаренко, Вероніка Мостова, Дарія Алещенко, Оксана Каверіна; клас естради – Ганна Сивуха; клас живопису – Надія Ісаєва, Юлія Тягно, Ірина Гребенкіна, Катерина Муха. Дипломи випускникам вручила директор музичної школи Леся Шапошнікова.

Привітати випускників прийшли голова райдержадміністрації Віталій Кіян і завідуюча відділом культури та туризму  Світлана Шведченко.  Голова райдержадміністрації побажав дітям і далі йти по стежині, що вже протоптали тут, у музичній школі, і щоб багаж знань, який отримали, не обтяжував, а допоміг йти у доросле життя з гордо піднятою головою. 

Як водиться, у гості не приходять з пустими руками, тож Віталій Олексійович подарував дітям торти для солодкого столу.

Зі словами подяки ви-кладачам цьогорічних випускників Риті Кочевій, Валентині Невмирич, Вікторії Білик, Аллі Молчановій, Любові Ткалічевій виступила член батьківського комітету Катерина Коверіна, яка теж привітала випускників.

І, вже традиційно, випускники підготували цікавий концерт, за майстерне виконання пісень та музичних творів отримали щирі оплески всіх, хто завітав на свято.

Олена КОЛЕСНІКОВА.

 

Переглядів: 473 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar