Головна » 2015 » Травень » 28 » МАЛІ ОЛІМПІЙСЬКІ ІГРИ
08:31
МАЛІ ОЛІМПІЙСЬКІ ІГРИ

Малі Олімпійські  Ігри

6 травня  в м.Харків відбулися фінальні змагання, малі Олімпійські ігри «Діти Харківщини», серед учнів 5-6 класів, які вже п’ять років поспіль проводяться під патронатом Харківської обласної державної адміністрації.

Саме в цій віковій групі брала участь і єдина наша команда Борівського ра-йону, а саме, учні Борівської  ЗОШ №1,які потрапили до фінальних змагань після перемоги на зональних змаганнях в смт.Бар-вінкове. Переможець серед дев`яти кращих команд Харківщини визначався за трьома видами: 1)легкоатлетичне чотириборство; 2)історія олім-пійського руху; 3)рухливі естафети з предметами. Виборовши перші  місця в бар’єрному бігу, стрибках через скакалку та зайнявши четверте місце в метанні  в ціль та п’яте в кидку кілограмового м’яча на дальність, борівчани були на II місці з легкоатлетичного багатоборства. Допустивши одну помилку, після конкурсу ”знання історії олімпійського руху”, наші спортсмени також були на II місці. А ось в рухливих естафетах нам не судилося вдало виступити. Першу та другу естафети  наші діти закінчили на п’ятому місці, третю - на третьому місці, а в четвертій, допустивши декілька прикрих помилок, юні борів чани були на восьмому місці. Отримавши п’яте місце за естафетні вправи, команда Борівської ЗОШ №1 в загальному заліку зайняла лише четверте місце, поступившись трьом Харківським командам. Команди,які зайняли 1,2 та 3 місця були нагороджені кубками, медалями, а переможець, Орджонікідзевський ра-йон, - сертифікатом на відпочинок   в оздоровчому таборі.

  Залишається привітати команду 5-6 класів Борівської ЗОШ  №1 з 4 місцем в обласних фінальних змаганнях малих Олімпійських ігор «Діти Хар-ківщини» та побажати вищих результатів в інших змаганнях. Від дітей та вчителів висловлюємо подяку Борівській РДА  та відділу освіти  за надану можливість взяти  участь в таких змаганнях.

Василь МИЗЮК.

Вчитель Борівської ЗОШ №1.

 

 

Переглядів: 434 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar