Головна » 2015 » Травень » 6 » КРАЩИЙ ДЕРЖАВНИЙ СЛУЖБОВЕЦЬ
16:31
КРАЩИЙ ДЕРЖАВНИЙ СЛУЖБОВЕЦЬ

Про визначення переможців І туру в рамках щорічного Всеукраїнського Конкурсу «Кращий державний службовець» у 2015 році

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року №1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» (із змінами) та наказу Нацдержслужби України від 15 лютого 2012 року №29 «Про затвердження методичних рекомендацій щодо проведення щорічного Всеукраїнського Конкурсу «Кращий державний службовець».

У рамках І туру Конкурсу підвищили кваліфікацію 2 державних службовці в номінації «Кращий керівник» та 4 державних службовці в номінації «Кращий спеціаліст».

Переможцем І туру Конкурсу  в номінації «Кращий керівник» визначено Мірончук Наталію Петрівну, начальника служби у справах дітей  Борівської районної державної адміністрації, а в номінації «Кращий спеціаліст» - Сватовську Олену Григорівну – спеціаліста І-ї категорії відділу організаційної роботи апарату Борівської районної державної адміністрації.

Переможці І туру візьмуть участь в ІІ турі Конкурсу, який буде проходити в Головному управлінні державної служби України в Харківській області протягом травня – червня поточного року.

Борівська районна державна адміністрація дякує учасникам конкурсу, вітає переможців 1 туру та бажає успіхів у 2 турі.

Таїсія Нефьодова. Завідувач сектору кадрової роботи апарату районної державної адміністрації.                                                               

 

Переглядів: 551 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar