Головна » 2016 » Квітень » 25 » Краса і біль Борівщини
17:10
Краса і біль Борівщини

 

«Маленька Швейцарія» - так називаємо ми наш край, берег Червонооскільського водосховища. Багато людей вибирають наші місця для відпочинку та оздоровлення. Це дуже приємно знати і відчувати гордість за те, що ми живемо  в цій красі.  Але після сезону 2015 року на берег було дуже сумно дивитися: так багато сміття, що зелена трава та молоде листячко не могли приховати ті жахливі спогади про літо.

Кожному з  нас приємно відпочивати в красі та чистоті... Тільки звідки потім беруться гори сміття, важко пояснити.

15 квітня працівники Підлиманської сільради, сільського Будинку культури та  Борівського районного центру зайнятості разом з усіма небайдужими до рідної природи, чиє серце відгукується на біду, вийшли на берег Червонооскільського водосховища на суботник. 

Велика справа буде дійсно великою, якщо її роблять разом багато зацікавлених та небайдужих людей. Тому і Борівська районна адміністрація прийшла на допомогу. Перший заступник голови РДА Сергій Федченко запросив  до нас на суботник курсантів Харківського університету цивільного захисту. 20 курсантів разом з учнями Підлиманської ЗОШ допомагали дорослим у такій нелегкій справі.

Приємним є той факт, що не зважаючи канікули, діти з 5 по 11 клас разом зі своїми вчителями прийшли на берег Червонооскільського водосховища, щоб навести лад перед сезоном відпочинку та повернути красу місцю, де люблять бувати влітку не тільки мешканці Борівського району, а й багато відпочиваючих з усієї країни.

Висловлюємо подяку  всім, хто не залишився осторонь такої важливої доброї справи: Супруну Сергію Григоровичу, який організував транспорт для вивозу сміття; членам виконкому, які допомогли з інвентарем та мішками; підприємцям Кравчуку Д. В., Самойловій Ю, М., Джемілєву М. Т., Носатому Є. О., Колесніковій С. А., Давлятшиній Л. Д., які допомогли з приготуванням смачної польової каші для всіх, хто працював на суботнику.

Тільки разом ми в змозі зробити наше село, наш ра-йон, нашу країну чистою та красивою.

Олена САВІНА.

Секретар Підлиманської сільської ради.

Переглядів: 315 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar