Головна » 2016 » Квітень » 4 » ІГРИ ПАТРІОТІВ
15:31
ІГРИ ПАТРІОТІВ

Після анкетування серед  5-х класів щодо побажань проведення у школі виховних заходів з’ясувалося, що учні бажають не лише розважатися, а й інтелектуально зростати.

На початку березня в Борівській ЗОШ  №1 була проведена інтелектуальна гра «Ігри патріотів», де школярі змагалися у вправності  володіння рідною мовою.

Як справжні патріоти вони доводили, що державі потрібні високоінтелектуальні громадяни. Командам було запропоновано пройти такі тури:
«Язик до Києва доведе» - знайти і розшифрувати вислів;
«Слово – це не дивина» - відгадати загадки; «У рідному краї і серце співає» - впізнати українську пісню за мелодією та заспівати народну пісню.

Команди гідно представили свої класи. Та й решта учнів не пасли задніх -  для них були окремі завдання, за які журі теж нараховувало бали.

Ведучими виховного заходу були учениці 9-Б класу Даша Калініна та Аня Овсянникова. Дівчата добре впоралися зі своєю роботою, були артистичними, уміло організовували змагання.

Після підрахунку балів журі визнало, що сили були рівними і перемогла дружба.

Такі заходи плануємо проводити і надалі, адже вони сприяють розвитку розумових здібностей, виховують у дітей любов до рідної мови, народної пісні.

Надія Кашпор.

Педагог-організатор  Борівської ЗОШ №1.

Переглядів: 475 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar