Головна » 2015 » Травень » 21 » І ЗНОВ ПРИХОДИТЬ СВЯТО ПЕРЕМОГИ
18:08
І ЗНОВ ПРИХОДИТЬ СВЯТО ПЕРЕМОГИ

І ЗНОВ ПРИХОДИТЬ СВЯТО ПЕРЕМОГИ

8 травня в Богуславському сільському Будинку культури відбувся тематичний вечір "І ЗНОВ ПРИХОДИТЬ СВЯТО ПЕРЕМОГИ!", присвячений 70-й річниці Великої Перемоги.

            День щастя, миру, світла і довіри,

             День незабутній справджених надій!

            Ти – найяскравіший з усіх прожитих,

           Священний, неповторний і єдиний,

          Травневий день, День Перемоги!

Такими словами розпочався тематичний вечір.

Без миру немає майбутнього. Ми всі за спокій і радість, за мир на нашій рідній землі, у нашій вільній Україні. Дорогою ціною дісталася нам перемога. Країна втратила мільйони кращих синів і дочок, які віддали свої життя в боротьбі. Але сьогодні ми кажемо слова вдячності тим, хто залишився. І нинішня радість, і небо безхмарне, і щасливе життя – це ваш слід на землі, наші ветерани. Низький уклін вам, сивочолі ветерани. З кожним роком все менше і менше залишається учасників тих подій і всі ми щиро вдячні їм за те, що вони жили серед нас, але на жаль сьогоднішнє свято Перемоги ми зустрічали без наших ветеранів. Останній ветеран бойових дій пішов з життя не доживши до Дня Перемоги всього місяць - це  Іван Мефодійович Пелих.

Зі святковим вітанням перед присутніми виступив Богуславський сільський голова Володимир Мальченко. Святковий концерт пройшов на одному диханні. Всі виступи супроводжувалися бурхливими оплесками.

Велику подяку висловлюю всім аматорам сцени, які подарували хороший настрій глядачам, а саме: фольклорному ансамблю, Людмилі Страх, Антоніні Ганнич, Дарині Міхєєнко, Дарині Козаковій, Оксані Жорник, Мирославі Синюк, Владу Ісаєву, Діані Кас'ян, Жені Заїкі - всі вони співали пісні воєнних років. Порадували своїми запальними танцями і діти з танцювальної групи «Ритми серця» під керівництвом Ольги Зарудної, сподобався танець зі стрічкою Лізи Сабіни. Прем'єрою концертної програми став виступ  Шоліної Тетяни з акробатичним танцем.

9 травня з ранку біля Братської могили села Богуславка лунали пісні і марші воєнних років. Потім почали сходитися односельці, ветерани Великої Вітчизняної війни, гості села. Великою святковою ходою до Братської Могили з квітами крокували учні та вчителі Богуславської ЗОШ.

О 9 годині розпочався мітинг-реквієм  «Нашу пам`ять обпалює вічний вогонь», присвячений 70-й річниці Перемоги. Перед початком свята біля Братської могили грав духовий оркестр під керівництвом Юрія Ісаєва. Лунали пісні і марші воєнних років.

Всіх ветеранів, дітей війни, богуславців і гостей села привітав сільський голова Володимир Мальченко.  До Братської могили були покладені вінки і квіти. Пам'ять загиблих вшанували хвилиною мовчання.

Після мітингу на всіх чекала польова каша, ветеранів і всіх присутніх запросили на святковий вогник, спонсором якого став голова ФГ "ЮГ" та ПАФ "Злагода" М.О.Кириченко. 

 Велику подяку висловлюю всім аматорам сцени, які подарували хороший настрій глядачам:  ведучим свята Юлії Соколовій, Сокольській Ірині, Вишняковій Аліні, Білю Владиславу, Ісаєву Владиславу, працівникам Будинку культури - керівнику гуртка Олександру Степанову, художньому керівнику Ользі Зарудній, техпрацівниці Наталії Пахомовій, а також спонсорам  М.О.Кириченку та А.О.Сядристому.

Ірина Грицун.

Директор Богуславського СБК.

Переглядів: 517 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar