Головна » 2015 » Травень » 29 » ДОСИТЬ БУТИ ЖЕРТВОЮ!
15:26
ДОСИТЬ БУТИ ЖЕРТВОЮ!

Досить бути жертвою!

Ви хоч раз у своєму житті бачили кущ або деревце з надламаною гілочкою? Певно, бачили, і не одноразово.
Уявимо собі, що те деревце - це  людство, а надламана гілочка – окрема людина. Або менш глобально: деревце – людина, а гілочка – це певний день в житті цієї людини, коли над нею було скоєно насильство.

Насильство широко розповсюджене в нашому буденному житті. Воно стало настільки звичним, що ми часто і не вважаємо його насильством. Ми звикли бачити в засобах масової інформації, на телебаченні і в кінотеатрах, на банерах в мережі Інтернет жорстокість різного роду. Стали ставитися до нього спокійно і не помічати, а дехто став вважати, що це норма.

Основним стратегічним завданням діяльності соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  є робота з сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах, зокрема, з причин насильства в сім’ї. Актуальність цієї проблеми полягає у її небезпечності, оскільки прояви насильства та жорстокого поводження не лише руйнують стосунки в родині, стають причиною фізичних та глибоких психологічних травм, а й виступають однією із передумов руйнації правових, моральних та духовних засад суспільства.

Саме тому Борівським РЦСССДМ постійно проводяться заходи, метою яких є попередження насильства і жорстокого поводження. 

Але хочеться звернутися і до тих, хто не почув нашого слова. Якщо у Вашій родині існують проблеми насильства, не залишайтеся самотніми, пам’ятайте, що кожна людина має право на захист свого життя, честі та гідності, і ніхто не в праві посягати на те, що належить лише Вам.
Допомогу від спеціалістів нашого центру Ви можете отримати за адресою:  смт. Борова, вул. Леніна, кабінет № 38-В, контактний телефон: 6-12-49

Звертайтесь за допомогою сьогодні і не чекайте  на завтра!

Христина РИБАЛКА.

Директор Борівського РЦСССДМ.                                                 

    

 

Переглядів: 492 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar