Головна » 2016 » Квітень » 25 » Дороги
17:07
Дороги

На засіданні круглого столу, участь у якому взяли голова РДА Віталій Кіян, заступник голови РДА Сергій Шутько, начальник філії Куп‘янського райавтодору Володимир Сергеєв, начальник Борівської дільниці філії Микола Буряк, селищний і сільські голови, обговорювалось таке актуальне питання, як стан доріг району.

Володимир Сергеєв інформував присутніх, що автодор знаходиться в повному занепаді. Фінансування майже повністю припинено. В організації постійні кадрові труднощі через заборгованість по заробітній платі, проблеми з технікою. Та все ж, не зважаючи на всі негаразди, вони готові працювати.

Стан доріг в нашому районі дещо кращий, у порівнянні з сусідніми. Підсипання доріг в селах Підвисоке та Мирне було оцінене ними як доцільне.

Під час круглого столу було обговорено питання проведення ремонту дороги в селі Богуславка. Ремонтники хоч зараз готові приступити до робіт в селищі Борова, необхідно тільки профінансувати їхні послуги.

Оскільки грошової підтримки від держави чекати не доводиться, було рекомендовано знаходити кошти в резервах місцевих бюджетів та залучати до ремонту доріг фермерів.

Віталій КОЛЕСНІК.

Переглядів: 325 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar