Головна » 2015 » Червень » 26 » ДІМ, В ЯКОМУ ЗАВЖДИ ЧЕКАЮТЬ ГОСТЕЙ
13:59
ДІМ, В ЯКОМУ ЗАВЖДИ ЧЕКАЮТЬ ГОСТЕЙ

Дім, в якому завжди чекають гостей

   Весело і безтурботно відпочивають діти Ізюмської ЗОШ І-ІІІ ступенів у пришкільному оздоровчому таборі «Єралаш». Конкурси, ігри, розваги, змагання…

  На запрошення завідуючої сільською бібліотекою Людмили Григорівни Малій  дітлахи побували в царстві книжок. Тут їх завжди чекають казкові герої, захоплюючі пригоди, романтичні подорожі, адже Л.Г. Малій  – справжній фахівець своєї справи, яка любить своїх маленьких читачів і завжди їм рада. От і цього разу вона разом зі своєю помічницею Катериною Левчук, яка зіграла роль книги, провели для діток екскурсію по бібліотеці, вікторину «Казкові герої». Юні читачі дізналися багато цікавого з історії книгодрукування, про незвичайні факти з Книги рекордів Гіннеса. Діти активно відповідали на всі питання і завдання, а в нагороду отримали солодкі призи та повітряні кульки.

  Поверталися всі з гарним настроєм, позитивно налаштовані, а, головне, з думкою про те, що книги  -  наші вірні, незрадливі друзі, які завжди прийдуть на допомогу, розрадять і звеселять. І жодні комп’ютерні технології не замінять їх в нашому житті.

Вихователі оздоровчого табору «Єралаш» Ізюмської  ЗОШ І-ІІІ ст.

Переглядів: 509 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar