Головна » 2015 » Червень » 11 » Богуславка зустріла літо святковими концертами
13:48
Богуславка зустріла літо святковими концертами

ЛІТЕЧКО КРАСНЕЄ, ЙДИ ДО НАС!

Красне літечко прийшло. І як завжди, за традицією у Богуславському сільському Будинку культури 1 червня ми відзначаємо День Захисту дітей.

... День захисту дітей – яке чудове свято!

Усіх дітей Землі ми хочем привітати.

Хай світить сонце всім, грайливий м’ячик скаче,

Від болю і образ нехай ніхто не плаче.

І наша пісенька нехай летить над краєм

Про те, що ми зі святом всіх вітаємо...

Такими словами розпочався в Богуславському сільському будинку культури дитячий ранок, присвячений Дню захисту дітей .

Всі з нетерпінням чекали цього свята. І ось зал став наповнюватися дітлахами, які прийшли разом зі своїми мамами, бабусями. Також на наше свято завітали діти з пришкільного табору "Дружба" Богуславської ЗОШ І-ІІІ ст. разом зі своїми вчителями та малюки з дитячого садочку "Сонечко" з вихователями.

На святі були присутні діти різного віку  від 2   до 15 років.  Було весело і цікаво. Всі діти брали активну участь в різноманітних іграх, конкурсах, вікторинах. Розгадували загадки, з захопленням танцювали, водили хороводи, читали вірші і співали пісні.   І як було приємно слухати, з якою любов’ю, ніжністю діти співали і декламували вірші  про маму.

За активну участь у святі всі діти отримували солодкі подарунки. Тож свято пройшло весело, емоційно та принесло  багато позитивних вражень. Всі були задоволені і в гарному настрої пішли після свята додому.

А вже 6 червня літній цикл святкових заходів продовжив звітний концерт "ТАЛАНТИ ТВОЇ, БОРІВЩИНО" в рамках районного фестивалю-конкурсу, присвяченого 70 річчю Перемоги у Другій світовій війні, в якому взяли участь всі заклади культури Богуславської сільської ради. Показали свої таланти учасники художньої самодіяльності Богуславки, Загризового та Лозової.

Перед початком звітного концерту односельчани та гості свята милувалися виставкою народних умільців. Радували око українські вишиванки, рушники, серветки, ікони; вишивки з бісеру: картини, ікони, а також вироби з бісеру: композиції з квітів, писанки; вироби зі стрічок: квіти-заколки "Канзаши".

Звітний концерт розпочав духовий оркестр Богуславського СБК. Він пройшов на одному диханні, глядачі бурхливими оплесками зустрічали і проводжали аматорів сцени, які радували своїх глядачів запальними танцями, піснями, сценками, гуморесками.

Я вдячна  аматорам сцени, які подарували гарний настрій, всім присутнім в залі нашого Будинку культури, а також велика подяка  майстрам народної творчості. Я бажаю всім мирного неба, міцного здоровя, благополуччя, натхнення і творчих успіхів.

Ці свята не обійшлися без допомоги  спонсорів, за кошти яких були придбані  солодкі подарунки для дітей.  Особливу подяку і низький уклін ми висловлюємо нашим пос-тійним меценатам, які допомогли  в проведені святкових заходів. А саме: Кириченко М.О. (ФГ «ЮГ»), Боднар С.М. (ТОВ «Богуслав – СВ») та Коновий В.А. (ТОВ "Альфа-Агро") . Велику подяку також висловлюю всім  працівникам Будинку культури - художньому керівнику Зарудній О.С., музичному керівнику Степанову О.І., завідуючим Загризівським та Лозівським сільськими клубами - Довгополій О.Є та Пєровій Т.Є., бібліотекарям Присіченко Л.В., Поповій Г.О. та техпрацівниці Пахомовій Н.Г., які підготували і провели ці свята.

Ірина Грицун.

Директор Богуславського СБК.

Переглядів: 522 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar