Головна » 2015 » Липень » 31 » ЗУСТРІЧ В ЗАГРИЗОВОМУ
14:29
ЗУСТРІЧ В ЗАГРИЗОВОМУ

ЗУСТРІЧ В ЗАГРИЗОВОМУ

Голова райдержадміністрації Віталій Кіян провів виїзний прийом громадян в селі Загризове Богуславської сільської ради.

Питання, які піднімали місцеві жителі під час зустрічі, актуальні для всього району. Перш за все, це потреба ремонту доріг та приведення в належний стан узбіч; нові тарифи та оформлення субсидій; реформа децентралізації та перспективи об'єднання громад; якість надання послуг "Укрпоштою" та скорочення листонош. Говорили також про відсутність освітлення на вулицях села, про необхідність упорядкування колодязя загального користування, про ремонт сільського клубу. Завідуюча клубом звернулась з проханням допомогти у придбанні підсилювальної апаратури.

Керівник району надав необхідні роз'яснення з певних питань. Розповів про спрощену процедуру оформлення житлових субсидій. Стосовно вуличного освітлення було з'ясовано, що його встановлення можливе лише за наявності в сільраді житлово-комунального господарства або шляхом приєднання до приватних лічильників жителів села.

Особливу увагу було приділено питанню об'єднання громад.

Деякі проблеми вдалось вирішити безпосередньо на місці, інші -  взято під особистий контроль головою районної державної адміністрації та керівниками структурних підрозділів. Надані відповідні доручення щодо їх вирішення.

Після зустрічі з жителями села Віталій Кіян відвідав Загризівський ФАП, де вже кілька років поспіль існують проблеми з опаленням. Богуславський сільський голова Володимир Мальченко отримав підтримку голови райдержадміністрації в питанні встановлення в фельдшерсько-акушерському пункті альтернативного джерела тепла.

 

Переглядів: 386 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar