Головна » 2016 » Червень » 8 » ЗНОВУ ЗАТРИМАЛАСЬ РАЙОНКА
17:08
ЗНОВУ ЗАТРИМАЛАСЬ РАЙОНКА

 

Борівська районна газета «Трудова слава» виходить раз на тиждень по п’ятницях. Саме по п’ятницях новий номер газети  з’являється на прилавках магазинів та потрапляє до перед-платників. В окремих населених пунктах листоноші розносять пресу по суботах. Та останній номер районки в деяких селах затримався настільки, що потрапив до поштових скриньок аж у вівторок наступного тижня. Це при тому, що газета вчасно була передана в «Балдрук»,  надрукована і привезена в район. У п’ятницю вже всі бажаючі мали змогу придбати її у магазинах. Чому ж така ситуація склалася у селах?

Як пояснили редакції газети представники «Укрпошти», причиною такої затримки стали їхні внутрішні кадрові питання. Просто листоношам, які здебільшого працюють на неповну ставку, було надано у суботу вихідний за раніше відпрацьований час, а неділя і понеділок у них є законними вихідними.  При цьому, про такі тимчасові зміни і незручності працівники «Укрпошти» навіть не попередили ні редакцію, ні передплатників.

Такі дії «Укрпошти» є грубим порушенням умов договору, створюють незручності нашим читачам і завдають суттєвих збитків репутації газети.

Просимо усіх, хто зазнав таких незручностей, написати на ім’я головного редактора районної газети «Трудова слава» заяву з проханням розібратися у даній ситуації. З вашими заявами ми будемо звертатися до Харківської дирекції «Укрпошти» з метою уникнення подібних ситуацій в подальшому.

Дякуємо за розуміння!

 

Переглядів: 341 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar