Головна » 2016 » Квітень » 14 » ЗАТРИМАНО БРАКОНЬЄРІВ
16:03
ЗАТРИМАНО БРАКОНЬЄРІВ

Під час відпрацювання берегової зони Червонооскільського водосховища  поблизу села Гороховатка працівниками групи реагування патрульної поліції Борівського відділення поліції були затримані двоє місцевих мешканців Борівського району, у яких  виявлено риболовецькі сітки та рибу різних видів.

Правоохоронці вилучили у браконьєрів знаряддя лову та близько 3000 екземплярів риби, серед яких були окунь, плоскірка, плітка.

Сума збитків, завданих рибному господарству, встановлюється.

Стосовно підозрюваних відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 249 «Незаконне заняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді накладення штрафу в розмірі від 100 до 200 не-оподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до 3 років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

Начальник Борівського відділення поліції  Денис Шокун   повідомив, що під час  про-філактичних заходів з 1 квітня по 10 червня   нинішнього року працівники Борівського відділення поліції з метою запобігання незаконного вилову риби та інших водних біоресурсів будуть проводити регулярні рибоохоронні рейди.

Анастасія Глущенко.

Інспектор Борівського відділення поліції.

Переглядів: 379 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar