Головна » 2015 » Червень » 19 » З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА
15:51
З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

З Днем медичного працівника!

Від щирого серця вітаємо  лікарів і медичних сестер, фельдшерів та молодший медперсонал, всіх пра-цівників медичної сфери Борівського району з профе-сійним святом!

 День медичного працівника - одне з небагатьох свят, яке не втратило свого значення. І, незважаючи на всі складнощі, престиж лікаря залишається дуже високим.

 Ваша праця воістину героїчна і гуманна - зцілювати, повертати людям здоров’я, рятувати життя. Скільки пацієнтів завдяки вашим старанням знову відчули щастя і радість повноцінного життя! Впевнені, що у кожного мешканця району знайдеться немало теплих слів подяки медикам за готовність будь-якої хвилини прийти на допомогу.

З нагоди свята бажаємо вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани. І нехай ваша доброта, турбота і милосердя, щоденна сумлінна і наполеглива праця, направлена на допомогу хворим задля збереження життя і зміцнення здоров’я нашого населення, повернуться до вас сторицею, а клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим  обов’язком, а лише приємною місією!

З повагою, 

Віталій Кіян. Голова  районної державної адміністрації

Євген Жук. Голова районної ради.

 

Переглядів: 493 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar