Головна » 2015 » Червень » 11 » З АПАРАТНОЇ НАРАДИ
14:36
З АПАРАТНОЇ НАРАДИ

ПРАЦЮЄМО НАД   РЕЙТИНГОМ

Голова райдержадміністрації Віталій Кіян провів  апаратну нараду, на якій було розглянуто питання «Про прогнозовані рейтингові показники району серед ра-йонів області за І півріччя 2015 року». Доповідав в.о. начальника відділу економічного розвитку і торгівлі районної державної адміністрації Юрій Ханейчук. Інформували керівники підприємств,організацій, установ району та структурних підрозділів РДА.

Рейтингові показники  за рівнем соціально-еконо-мічного розвитку є дуже актуальним питанням для Борівщини. Загальне місце району за усіма напрямами діяльності за І півріччя минулого року було аж 24 з 27. Тож нам є над чим працювати.

Для визначення рейтингу враховуються показники економічного розвитку, інвестиційна діяльність, фінанси, підтримка бізнесу, зайнятість населення, житлово-комунальне гсподарство та ін.

На  апаратній нараді було детально розглянуто всі умови і чинники, які впливають на загальні рейтингові показники, намічено шляхи вирішення проблемних питань, дано відповідні доручення.

Переглядів: 477 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar