Головна » 2015 » Серпень » 28 » Всеукраїнський захід "Урок"
13:59
Всеукраїнський захід "Урок"

Всеукраїнський захід "Урок"

Всеукраїнський захід "Урок", який проводить служба у справах дітей районної державної адміністрації спільно з відділом освіти, районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, кримінальною міліцією у справах дітей, триває з 10 серпня по 19 жовтня.

Під час рейду проводиться обстеження умов проживання та виховання дітей у сім'ях, які перебувають у складних життєвих обставинах, у сім'ях опікунів (піклувальників), прийомних сім'ях, дитячих будинках сімейного типу; відвідуються сім'ї, де на вихованні є діти, схильні до систематичних пропусків занять.

Метою рейду "Урок" є: виявлення дітей, які без поважних причин не приступили до занять з початку нового навчального року; вжиття заходів для повернення їх до навчання; усунення причин і умов, внаслідок яких діти не будуть охоплені навчанням; проведення профілактичних бесід щодо роз'яснення вимог чинного законодавства про обов'язкову середню освіту; притягнення батьків за неналежне виконання батьківських обов'язків до адміністративної відповідальності.  Та головна мета рейду - щоб кожна дитина сіла за парту і почала свій навчальний рік.

 Служба у справах дітей просить всіх, кому стануть відомі факти щодо бездоглядності дітей, пропусків ними занять у школі, звертатися до служби у справах дітей райдержадміністрації за адресою: вул. Леніна,1, кім.1; тел. 6-13-34.

СЛУЖБА  У  СПРАВАХ  ДІТЕЙ

РАЙОННОЇ  ДЕРЖАВНОЇ  АДМІНІСТРАЦІЇ.

 

Переглядів: 409 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar