Головна » 2015 » Травень » 8 » ВІТАННЯ ВІД КЕРІВНИКІВ РАЙОНУ
08:29
ВІТАННЯ ВІД КЕРІВНИКІВ РАЙОНУ

Шановні борівчани,  дорогі ветерани, працівники тилу, діти війни !

З кожним роком усе вагомішим стає історичне значення Перемоги у Другій світовій війні і подвигу українців, які, не шкодуючи свого життя, стали на захист рідної землі та багатьох країн світу. 8 травня, в День пам`яті та примирення, та 9 травня, в день 70-ї річниці Великої Перемоги, ми  згадуємо всіх, чиє життя забрала   та страшна війна, низько вклоняємося та віддаємо глибоку шану ветеранам, які  врятували світ від фашистського супостата і потім своєю ратною працею піднімали країну з руїн, будували життя для своїх нащадків, аби діти жили в мирі, на вільній землі.

Дорогі ветерани, діти війни! Ваші мудрі поради, підкріплені життєвим досвідом, сила і стійкість духу, мужність і відданість рідній землі завжди були і залишаються надійним орієнтиром для молодого покоління, яке зараз розбудовує незалежну державу. Ваш приклад надихає нас на нові звершення в ім’я розквіту України.

Від усього серця вітаємо усіх борівчан та вас, дорогі наші ветерани, працівники тилу, діти війни зі святами і бажаємо усім міцного здоров’я, сімейного благополуччя і тепла сердець рідних вам людей.

Хай  мир і спокій панують на нашій землі! Нехай зігріває всіх нас незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ  в  ім’я  України, в ім`я  миру на рідній землі!

З глибокою повагою,

Віталій Кіян. Голова  Борівської райдержадміністрації.

Євген Жук. Голова районної ради.                                      

Переглядів: 403 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar