Головна » 2015 » Березень » 18 » ВІТАННЯ ПРАЦІВНИКАМ ПОДАТКОВОЇ ТА МИТНОЇ СЛУЖБИ
09:44
ВІТАННЯ ПРАЦІВНИКАМ ПОДАТКОВОЇ ТА МИТНОЇ СЛУЖБИ

18 березня – День працівника податкової  та митної служби України

Шановні працівники податкової та митної служби! Професія, якій ви присвятили своє життя – одна з найнеобхідніших у нашому суспільстві.

 Творчі зусилля і праця податківців і митників забезпечують сьогодні не лише ефективну діяльність служби, а й подальші успішні перетворення в соціально-економічному розвитку країни. Ви сприяєте зміцненню фінансової дисципліни, поступовому наведенню порядку в розрахунках і платежах, наповненні бюджету.

 Завжди пам’ятайте – якість вашої роботи безпосередньо впливає на розвиток всього комплексу соціально-економічних питань району, найзлободенніших людських проблем. Адже саме ваша служба – одна з ключових ланок організації чесної співпраці з бізнесом.

Сподіваємось, що ваша сумлінна праця сприятиме утвердженню партнерських відносин з платниками податків, впровадженню сучасних ефективних методів господарювання, підвищенню добробуту жителів району.

 Бажаємо вам принциповості і відповідальності в повсякденній роботі. Нехай кожен день наповнює вас енергією, дарує оптимізм і наснагу. Вам і вашим родинам – міцного здоров’я, щастя, нових професійних досягнень і благополуччя. 

З повагою,

       Віталій Кіян.  Голова районної державної адміністрації.

       Євген Жук.     Голова районної ради.

Переглядів: 550 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar