Головна » 2015 » Березень » 13 » ВЕТЕРАНСЬКИЙ ТУРНІР
15:48
ВЕТЕРАНСЬКИЙ ТУРНІР

Ветеранський турнір

Нещодавно на базі спортивного комплексу Бо-рівської ДЮСШ відбулися змагання з міні-футболу серед ветеранів Борівщини (тих, кому за 35 років). Організатором змагань виступила федерація футболу нашого району при підтримці сектору молоді та спорту райдержадміністрації.

Турнір був приурочений пам’яті воїнів, загиблих в Афганістані та в зоні АТО.

У першій грі турніру зустрілися команди «Прогрес» (с.Ізюмське) та «Оскіл» (смт Борова). Перші хвилини матчу проходили на рівних, а вже з середини  першого тайму перевага поступово переходила на сторону ветеранів «Прогресу». Фінальний свисток пролунав, коли результат був 7:1 на користь «Прогресу». У другій грі зустрілися команди «Оскіл» та «Трактор» (с.Підлиман). У цій грі борівчани також трималися до середини першого тайму, а потім почали поступатися і в результаті знову програли з рахунком 2:9.

В останній, третій грі змагань, для того, щоб стати переможцем, «Прогресу» треба було лише вигравати, а «Трактор» влаштовував і нічийний результат.

З перших хвилин гра в ізюмчан не складалася і вже за лічені хвилини вони почали програвати з рахунком 0:3. Надалі, провівши деяку тактичну перестановку, «Прогрес» почав надолужувати прогаяне, але для того, щоб виграти, у них не вистачило часу. Гра завершилася з рахунком 7:5 на користь «Трактора», який і став переможцем турніру.

По завершенню змагань та після підбиття підсумків було визнано кращих гравців в номінаціях: кращий воротар – Олександр Судаков з команди «Трактор», кращий захисник Павло Мизюк («Прогрес»), кращий бомбардир Семен Янкушенко («Трактор»). Найстаршим учасником змагань був Олексій Мавлєтбаєв («Прогрес»). Кращі гравці та команди були нагороджені грамотами та дипломами федерації футболу, а переможець – кубком турніру.

Всі учасники залишилися задоволеними ходом проведення змагань і висловили подяку директору Борівської ДЮСШ Ю.В.Гаморі за надану можливість позмагатися у спортивному комплексі.

Василь МИЗЮК. Учасник змагань.

Переглядів: 513 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar