Головна » 2015 » Травень » 21 » ВЕСНЯНІ ТУРНІРИ
18:28
ВЕСНЯНІ ТУРНІРИ

Весняні турніри

Нещодавно Борівська ДЮСШ провела два тур-ніри  на кубок «Весна 2015» серед дівчаток та хлопчиків з міні футболу.

Змагання пройшли серед вихованців середньої вікової групи(7-9кл.).  У них  взяли участь вісім команд хлопчиків: Борівська ЗОШ №1, Борівська ЗОШ №2, Богуславська, Підлиманська,  Ізюмська, Піско – Радьківська, Першотравнева загальноосвітні школи та Чернещинський НВК, а також  8 команд дівчаток: Піско – Радьківської, Богуславської, Підлиманської, Ізюмської, Першотравневої, Вищесолоненської шкіл, Борівської ЗОШ №1, Чернещинського НВК.

   В боротьбі за вихід до фіналу  команди  грали за коловою системою в двох групах, з яких  наступного етапу  змагань  виходили по дві  команди. У грі  за третє місце серед  хлопчиків зустрілися  Підлиманська  та Піско-Радьківська школи. Основний час закінчився з рахунком 2:2, тому переможець визначався  в серії післяматчевих пенальті, де перемогли учні Підлиманської ЗОШ з рахунком 3:2. У фіналі зустрілися команди Ізюмської  та Богуславської шкіл, де в напруженій боротьбі перемогли ізюмчани.

В змаганнях серед дівчаток за ІІІ місце зустрілися команди  Богуславської  та Вищесолоненської шкіл. Як і серед хлопчиків, тут також переможець визначався в серії післяматчевих пенальті, де  перемогу святкували дівчатка Вищесолоненської ЗОШ. 

В фіналі грали  команди Ізюмської та Піско – Радьківської шкіл. Добре  підготовлена команда с.Ізюмське, як і в попередніх іграх, впевнено перемогла з рахунком 5:0 і стала чемпіоном турніру.

Після тріумфального виступу в баскетбольних змаганнях Ізюмська ЗОШ  виграла хлопчачий та  дівочий кубки і з міні – футболу. Хочеться  привітати учнів  цієї школи та їхнього наставника Павла Мизюка  з доброю підготовкою, вдалим виступом та черговими перемогами.

Юрій  Гамора.

Головний суддя змагань.

Переглядів: 410 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar