Головна » 2015 » Квітень » 13 » ВЕСНЯНІ СТАРТИ
17:05
ВЕСНЯНІ СТАРТИ

Весняні  старти

Саме під такою назвою кожного року  на весняних канікулах проводяться спортивні змагання з естафетних вправ серед працівників загальноосвітніх навчальних закладів району. Цього року змагання пройшли на базі Борівської ДЮСШ, у них взяли участь 6 команд: Борівської ЗОШ №1, Піско-Радьківської, Вищесолоненської шкіл, відділу освіти Борівської райдержадміністрації, збірні команди Ізюмської та Чернещинської, а також  Борівської №2 і Підлиманської шкіл, що дозволяється регламентом про змагання. Ініціатором змагань, вже традиційно, виступає профспілковий комітет працівників освіти (голова Світлана Колісник).

Після проведення двох видів змагань лідерство захопила команда відділу освіти, але після третього та четвертого конкурсів, у яких вони виступили невдало, ініціативу перехопила команда «Атлет» Борівської ЗОШ №1. Відчувалася хороша підготовка бо-рівчан в естафетах з ведення баскетбольного м’яча, тенісу, перекочування обруча, у яких вони теж зайняли перші місця.

Після семи проведених видів змагань борівчани майже забронювали собі перемогу і їм залишалося в останніх трьох видах змагань не бути останніми.

Та в цих видах переможцями та призерами були команди Піско-Радьківської, Вищесолоненської, Ізюмської та Чернещинської шкіл. Але, не зважаючи на це, їм не вдалося перехопити лідерство в «Атлета».

Після проведення усіх десяти різних та цікавих конкурсів змагань «Весняні старти», місця розпо-ділилися наступним чином: 6 місце з 41 балом отримала команда Вищесолоненської ЗОШ, 5-те – за Борівською №2 та Підлиманською школами, 4 місце в Ізюмської та Чернещинської шкіл, 3 місце - у Піско-Радьківської ЗОШ, 2 місце виборола команда відділу освіти РДА, а переможцями цьогорічних змагань стала команда «Атлет» Борівської ЗОШ №1. До речі, борівчани в даних змаганнях не віддавали першості нікому.

Після заключного слова та привітання Світлани Володимирівни Колісник, всі команди отримали спе-ціальні призи і грамоти, а команда-переможець – головний приз змагань - Кубок «Весняних стартів».

Всі учасники були задоволені ходом проведення змагань, подякували голові профспілки за активну позицію по залученню освітянських працівників до активного способу життя, а вона, в свою чергу, пообіцяла, що в майбутньому будуть проведені змагання з туристичних навичок.

Василь МИЗЮК. Головний суддя змагань.

 

Переглядів: 462 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar