Головна » 2015 » Травень » 28 » ВЕСНЯНА СПАРТАКІАДА
08:27
ВЕСНЯНА СПАРТАКІАДА

Весняна спартакіада

Серед вчителів фізкультури та тренерів з різних видів спорту Борівської ЗОШ на базі Фізкультурного оздоровчого комплексу була проведена весняна спартакіада за такою   програмою: міні-футбол, волейбол, індивідуальне багатоборство (підтягування; стрибки через скакалку за 1 хвилину; жонглювання м’ячем  футбольним способом за 1 хвилину; стрибки у довжину з місця; кидок баскетбольного м’яча на дальність). В змаганнях взяли участь три команди: “Атлет”(Борівські ЗОШ №1,№2,Борівська ДЮШС, Богуславська ЗОШ), ”Восток”(Ізюмська ЗОШ, Першотравнева ЗОШ, Шийківська ЗОШ, Чернещинський НВК, Піско-Радьківська ЗОШ, Вище-Солоненська ЗОШ та Підлиманська ЗОШ), ”Держслужбовець”(працівники Борівської РДА).

За підсумками змагань з міні-футболу перше місце виборола команда “Восток”, зігравши з “Атлетом” 0:0 та перемігши у “Держслужбовця” 2:1. Друге  місце за “Атлетом”, який переміг Борівську РДА з рахунком 4:2 і залишив їх на третьому місці.

В змаганнях з волейболу першими були спортсмени “Атлета” які перемогли своїх суперників 2:0 по партіях. Друге місце за “Востоком”, який переміг “Держслужбовець” з рахунком 2:0 і знову залишив їх на третьому місці. Переможець  змагань визначався за результатами тре-тього виду змагань - індивідуального багатоборства, де одному учаснику можна було брати участь лише в одному з видів. Так,в підтягуванні на поперечині з результатом 17 разів переміг Мизюк П.А. (“Восток”); в стрибках через скакалку за 1 хв. з результатом 147р. переміг Мішустін А.П. (“Атлет”);в кидку баскетбольного м’яча з результатом 18м30см переміг Грабар М.М.(“Атлет”);в жонглюванні футбольним м’ячем за 1 хв. з результатом 117р. переміг Гамора Ю.В.; в стрибку в довжину з місця з результатом 2м43см переміг Голик В.О. (“Восток”);

Маючи три перших місця, в цьому виді змагань перемогла команда ”Атлет”.

В загальному заліку в “Весняній спартакіаді” перше місце завоювала команда “Атлет”, друге місце у “Востока” і третє за Борівською РДА.

Команди були нагороджені кубками, а переможці в окремих видах дипломами відділу освіти та Борівської ДЮСШ.

Після змагань всі учасники мали змогу поласувати польовою кашею, приготовленою працівниками Борівської ДЮСШ та за круглим столом в дружній атмосфері розібрати хід змагань та обговорити спортивні плани на майбутнє.

Від учасників змагань велика подяка директору Борівської  ДЮСШ Гаморі Ю.В. за організацію та проведення такого спортивного заходу.

Василь МИЗЮК.

Вчитель фізвиховання Борівської  ЗОШ №1.

 

Переглядів: 370 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar