Головна » 2015 » Лютий » 13 » ВЧИТИСЯ - ЦЕ КОРИСНО
16:05
ВЧИТИСЯ - ЦЕ КОРИСНО

Вчитися - це  корисно

Навчання – це перший найважливіший крок у житті кожної людини. Від багажу знань, здобутих у школі, залежить подальше життя учнів. Хто добре засвоїв цю просту істину, той наполегливо працює і отримує задоволення від виставлених вчителем високих балів за знання і, як виявилося, ще й грошову винагороду від постійних спонсорів.

 

Так у Першотравневій ЗОШ І-ІІІ ступенів за ініціативою голови СФГ «Слобода» Головченка Богдана Івановича та директора ПСП агрофірми «Світанок» Головченко Тамари Василівни було відзначено грошовими преміями на святковій лінійці кращих учнів-інтелектуалів, які показали високі результати у І семестрі 2014-2015 навчального року.

Відмінні успіхи у навчанні за І семестр мають такі учні: Калюга Анна (2 клас), Матюшко Вікторія та Школьна Еліна (3 клас), Проценко Дінаіда (4 клас), Колеснік Ельвіра, Колісник Анжеліка, Молчанова Юлія (5 клас). Троє учнів нашої школи зайняли призові місця на районних предметних учнівських олімпіадах: Виноградська Марина (10 клас, з української мови та літератури), Манжос Дар’я (10 клас, з біології), Школьна Валерія (11 клас, з екології). Також на цій лінійці було відзначено Шаповалову Анастасію, ученицю 9 класу, яка неодноразово бере участь у районних творчих конкурсах та посідає призові місця. Вона є учасницею і обласних конкурсів. Тож учні школи та педагогічний колектив вдячні за підтримку Головченку Б.І. і Головченко Т.В. та бажають їм успіхів у їх нелегкій роботі, щастя, миру та добра.

Світлана ГОЛУБ. Заступник директора з навчальної роботи.

Переглядів: 449 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar