Головна » 2015 » Серпень » 28 » УКРАЇНА... ЗОЛОТА, ЧАРІВНА СТОРОНА!
14:12
УКРАЇНА... ЗОЛОТА, ЧАРІВНА СТОРОНА!

УКРАЇНА... ЗОЛОТА, ЧАРІВНА СТОРОНА!

Під рідним небом жайворон співа,

Я рада знати тих пісень  слова.

Я слухала, чула: співала та пташина

Одне  святеє  слово: Україна.

О Боже, дай повік любити край,

Де квітка, пташка і зелений гай,

Де кожна вірна тій землі дитина

Живе єдиним словом: «Україна».

Такими словами розпочалося свято, присвячене Дню Незалежності України та Дню села в Богуславському сільському Будинку культури. Вже стало доброю традицією в селі цього дня святкувати подвійне свято.

Розпочалося воно з привітань представника народного депутата України В.М.Остапчука В.Г.Макаца, Богуславського сільського голови В.С.Мальченка. 

Під час концерту на сцені Будинку культури  виступали місцеві аматори та професійні артисти - гурт бандуристів  з Харкова, яких запросив до нас на свято народний депутат України В.М.Остапчук.

Сьогодні надзвичайно нелегкий період  переживає наша країна. На перший погляд життя людей здається мирним. Хоча лунають постріли, ми відчуваємо страх за своїх рідних, близьких, тих людей, які переживають страх та біль втрат в зонах військових дій. Ми серцем і душею з тими воїнами, які ціною свого життя відстоюють незалежність та цілісність нашої держави.

 Однак, життя продовжується: народжуються діти, люди працюють, виховують своїх дітей. І за нашою традицією в день Незалежності нашої держави ми відзначаємо і день рідного села, яке є маленькою частинкою нашої великої України..

Село наше гарне і квітуче, має красиву, світлу назву – Богуславка. Але все ж справжньою його окрасою є люди.  Немало доброго можна сказати про наших земляків. І особливі слова, в першу чергу, хочеться присвятити ювілярам Богуславки, серед яких є і справжні довгожителі. На їхню адресу лунали теплі слова вдячності за невтомну працю, за натруджені руки, за нелегке життя, яке вони прожили виховуючи своїх дітей, онуків і правнуків.

Свій 85-й ювілей цього року святкували два ювіляри: Олексій Митрофанович Молчанов  та Ганна Трохимівна Белебеха.

Відсвяткували своє 80-річчя  Єгор Михайлович Гармаш, Марія Степанівна Сядриста, Марія Хомівна Ісаєва та Марія Федосіївна Солодуха.

У народі кажуть: «МІЦНА СІМ’Я – МІЦНА ДЕРЖАВА». В цьому році на нашому святі було дві пари, які прожили разом 55 років. Це подружжя Віри Дмитрівни і Євгена Івановича Шаповалових  та   Клавдії Лаврентіївни та Івана Макаровича Клименків. Вони відсвяткували своє смарагдове весілля.

Золотих ювілярів у нас було теж дві пари – це  Клавдія Юхимівна та Анатолій Петрович  Опікухи і  Ольга Дмитрівна та Іван Микола-йович Титаренки.

 Також святкували цього року сапфірове весілля (45 років) подружжя  Ольга Василівна та Валерій Васильович Швачки і  Ніна Іванівна та Леонід Йосипович Ваховські.

 Були і дві подружніх пари срібних ювілярів. Це Лілія Вікторівна та Олександр Вікторович Дейнеки і  Віталіна Геннадіївна  та Володимир Миколайович Галкіни.

За період з 25 серпня 2014 року по 24 серпня 2015 року в селі народилося 7 немовлят: 3 хлопчика та 4 дівчинки.

Всі ювіляри і новонароджені отримали подарунки.

Для  всіх присутніх в залі лунали пісні, діти танцювали запальні танці.

Ми  вдячні  народному депутату України Віктору Остапчуку за прекрасний гурт бандуристок, який порадував глядачів своїм виступом.

Велику подяку висловлюю всім, хто підготував і провів це свято: ведучій Юлії Соколовій, аматорам сцени, які дарували хороший настрій глядачам: фольклоному ансамблю, солістам Сувєрнєвій А.О., Страх Л.Г., Кас'ян Д., Кравченко В., Мєліковій О., танцювальному колективу «Ритм серця», баяністу Ісаєву В., а також працівникам Будинку культури: музичному керівнику Степанову О.І.,  художньому керівнику Зарудній О.С., техпрацівниці Пахомовій Н.Г.

Особливу подяку і низький уклін ми висловлюємо нашим спонсорам за допомогу у придбанні подарунків: Кириченку М.О. (ФГ «ЮГ»), Боднару С.М. (ТОВ «Богуслав – СВ») і Конову В.А. (ТОВ "Альфа-Агро").

 Ірина Грицун.

Директор Богуславського СБК.

Переглядів: 718 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar