Головна » 2015 » Лютий » 19 » УКРАЇНА ПОЗА ЧАСОМ
18:28
УКРАЇНА ПОЗА ЧАСОМ

УКРАЇНА ПОЗА ЧАСОМ

У Боровій, в малому залі селищної ради, відкрилась фотовиставка «Україна поза часом».

Як розповів куратор цього проекту Михайло Корчагін - це фотовиставка, яка подорожує містами Сходу з метою об’єднання країни через її красу. Проект стартував восени 2014, на початку виставка з близько 50-ти пейзажних робіт 20-ти фотохудожників із різних куточків України вирушила в мандри разом із фестивалем «З країни в Україну». На світлинах були представлені зображення різних куточків нашої країни, від Заходу до Сходу, з Півночі на Південь. Роботи фотохудожників показують, що неповторні місця України не обмежуються Кримом і Карпатами, що немає таких регіонів, у яких не було би чому зачудуватися.

- У кожному з міст, у яких побував фестиваль, виставка «обростає» знімками місцевих фотографів, у такий спосіб об’єднуючи і майстрів, і красоти різних регіонів. Планується, що по завершенні «гастролей» кількість знімків у виставці зросте до числа 250 фото. В цьому проекті можуть взяти участь і борівчани. Передати свої роботи можна в електронному вигляді через Валерію Гонтар, або знайшовши нас у фейсбуці (спільнота «З країни в Україну»). – повідомив Михайло.

Фотовиставка «Україна поза часом» вже побувала в таких містах як Рубіжне, Сєверодонецьк, Лисичанськ, Артемівськ, Костянтинівка, Волноваха, Слов’янськ, Краматорськ та інших. І ось тепер у Боровій.  

Переглядів: 528 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar