Головна » 2016 » Червень » 8 » ТУРНІР з міні-футболу
16:56
ТУРНІР з міні-футболу

 

Серед учнівської молоді Борівською ДЮСШ було проведено два турніри з міні футболу на Кубок «Весна-2016».

Спершу були проведені змагання  серед вихованців молодшої вікової групи Борівської ДЮСШ та учнів 4-6 класів загальноосвітніх шкіл району.

В суперництві серед  дівчаток змагання проходили за коловою системою. ІІІ місце здобула команда Першотравневої ЗОШ (вчитель ф/к Лукомський С.П.), ІІ місце за Ізюмською ЗОШ (вчитель ф/к Мизюк П.А.),  І місце посіла команда Борівської ЗОШ № 1 (вчитель ф/к Грабар М.М.).

Серед хлопчиків  змагалися 7 команд: Ізюмської, Першотравневої, Богуславської, Піско-Радьківської, Борівської № 1 та Борівської № 2  загальноосвітніх шкіл, а також команда “Вимпел” ДЮСШ.

В боротьбі  серед юнаків  вихованці команди «Вимпел»  перемогли команду Борівської ЗОШ №1 з рахунком 3:2 та посіли ІІІ місце. В боротьбі за перше місце між командами Бо-рівської ЗОШ №2 та Ізюмської школи основний час завершився з рахунком 1:1, та після пробивання 6м пенальті  перемогу здобули гравці команди  Борівської ЗОШ №2 з рахунком 2:0.

Переможці турніру  були нагороджені перехідними Кубками від Борівської ДЮСШ та грамотами відділу освіти райдержадміністрації.

У змаганнях середньої вікової групи (7-9 кл.) взяли участь сім команд хлопчиків: Борівська №1, Борівська №2, Богуславська, Підлиманська,  Ізюмська, Піско-Радьківська, Першотравнева школи  та шість команд дівчаток з Піско-Радьківської, Богу-славської, Борівської №1,  Ізюмської, Вищесолоненської та Першотравневої шкіл.

В боротьбі за вихід до фіналу  команди  грали за коловою системою у двох групах, з яких  до наступного етапу  змагань  виходили по дві  команди. У грі  за третє місце серед  хлопчиків змагалися команди Підлиманської та Піско-Радьківської ЗОШ. З рахунком 6:0  перемогу здобули учні Підлиманської школи.  У фіналі зустрілися команди Богуславської та Ізюмської ЗОШ, де в напруженій боротьбі перемогли ізюмчани з рахунком 2:1.

У змаганнях серед дівчаток за ІІІ місце боролися команди  Богуславської та Вищесолоненської ЗОШ, зігравши з рахунком 2:2. Тут переможець визначався в серії післяматчевих пенальті, де  перемогу святкували дівчатка Вищесолоненської ЗОШ.  У фіналі грали  команди Ізюмської та Борівської ЗОШ №1. Добре підготовлена команда с.Ізюмське, як і в попередніх іграх, впевнено перемогла з рахунком 4:2 і стала чемпіоном турніру.

Чемпіони змагань були нагороджені Почесними грамотами, перехідними Кубками, м’ячами для гри у футбол , а команди-призери грамотами та м’ячами для гри у футбол від головного спонсору спортивних змагань - депутата Харківської  обласної ради Миколи Кириченка.

Організацію та суддівство змагань забезпечив тренерсько-викладацький склад Борівської дитячо-юнацької спортивної школи.

Юрій ГАМОРА.

Директор ДЮСШ.

 

 

 

Переглядів: 365 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar