Головна » 2015 » Травень » 21 » Турнір з міні-футболу
18:25
Турнір з міні-футболу

Турнір з міні-футболу

Нещодавно на стадіоні «Спартак» м. Куп`янськ, на майданчику зі  штучним покриттям, були  проведені  спортивні змагання з міні-футболу  серед дівчаток 1996 – 2000р.н. Ігри проходили за схемою  шість польових  гравців плюс воротар.

Цього року в змаганнях взяли участь чотири команди: «Куп`янчанка» м. Куп`янськ, «Зоря» с.Богуславка, «Фортуна» смт. Шевченкове та збірна команда Борівської ДЮСШ  «Атлет» Борівського району. Спонсором цих змагань, як  і завжди, виступила мережа    меблевих  магазинів «Двенадцать стульев» (директор А.О. Столяр). За регламентом змагання проходили за коловою системою.

В першій грі зустрілися команди м.Куп`янська та с.Богуславки. Більш досвідчена команда «Куп`янчанка» впевнено перемогла з рахунком 6:0. В другій грі Борівчанки також перемогли у шевченківців 3:1 (голи на рахунку Степаненко Христини - 2, та Савченко Яни). В третій грі, яка була найнапруженішою з усіх  зустрічей, борівчанкам вдалося під завісу гри забити м`яч у ворота суперника і перемогти з рахунком 1:0. (м`яч на рахунку Савченко Я.). В наступних іграх шевченківці переграли богуславців 3:1, та поступилися куп`янчанкам 0:4, а  «Атлет» переміг «Зорю» з рахунком 5:0. М`ячі на рахунку  Лисенко Олени -2, Макаренко Карини – 1 та  Степаненко  Христини -2.

Не набравши жодного очка «Зоря» була четвертою. З трьома очками «Фортуна» - на третьому місці, «Куп`янчанка» з шістьма очками- срібні призери, ну а команда «Атлет» Борівської ДЮСШ, з дев`ятьма очками, виборола перше місце та головний  приз - кубок.

Всі учасники змагань були нагороджені грамотами, команди – призами, а кращі гравці кожної команди – наборами парфумів. В нашій команді це була Голик Руслана.

За команду «Атлет» виступали: Голик Руслана, Бірак Альбіна, Горенко Юлія, Степаненко Христина, Лисенко Олена, Савченко Яна, Сьоміна Віолета, Дьякова Оксана, Макаренко Карина.

Вітаємо дівчаток з перемогою, дякуємо їм та їхнім батькам за активну позицію і бажаємо  наступних перемог.

Василь Мизюк.

Павло  МИЗЮК.

Тренери.

 

Переглядів: 385 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar