Головна » 2016 » Лютий » 10 » ТУРНІР 1000 КОМАНД
15:10
ТУРНІР 1000 КОМАНД

Турнір тисячі команд

Саме під такою назвою на спортивній базі Бо-рівської дитячо - юнацької спортивної школи пройшов зональний етап обласних змагань з міні-футболу серед команд юнаків та дівчат 2003-2005 р.н. Турнір тисячі команд було започатковано в 2002 році народним депутатом України Олександром Фельдманом, який є головою міжнародного благодійного фонду "АВЕК".

"Немає моїх дітей. Немає їхніх дітей. Є - наші діти!", саме під таким гаслом Олександр Борисович і проводить на Харківщині один з наймасовіших дитячих турнірів в Європі.

У змаганнях серед дівчаток взяли участь команди з Шевченківського, Барвінківського, Дворічанського,  Борівського районів. Серед юнаків змагалися команди з Шевченківського, Дворічанського, Ізюмського і Борівського районів. З поважних причин на змагання не прибули команда юнаків з м. Ізюм та команда дівчаток з Ізюмського району.

Під час церемонії відкриття зонального етапу футбольного турніру всіх учасників привітав голова Борівської районної державної адміністрації Віталій Кіян. Він розповів про історію турніру, висловив вдячність тренерам- викладачам за виховання юного підростаючого покоління та побажав учасникам змагань продемонструвати високий  рівень техніки володіння м'ячем і показати змістовну конструктивну тактичну гру на ігровому майданчику.

За регламентом проведення змагань ігри серед юнаків та дівчат пройшли за коловою системою, що дозволило в повній мірі визначити найсильнішу команду зонального етапу.   Команда юнаків Шевченківського району продемонструвала гарну підготовку і виграла всі три гри у своїх суперників, що дало їм можливість завоювати перше місце. На другому місці - команда Дворічанського району, третє - за Борівським, четверте місце дісталося команді Ізюмського району, яка програла всі три гри.

У змаганнях серед дівочих команд до останньої гри зберігалася інтрига за друге та третє  місця між командами Шевченківського та Барвінківського районів. Команда Борівського району одразу забронювала собі перше місце. До того ж, третя гра з Дворічанським районом, яка вже не вирішувала долю борівчанок, завершилася з нічийним результатом 0:0. Нічийний результат цієї гри допоміг команді Шевченківського району посісти друге місце. У Дворічанського району - третє, а Барвінківський район на четвертому місці.

Після завершення спортивних змагань всі команди отримали дипломи відповідних ступенів, а по дві кращі команди серед юнаків та дівчат візьмуть участь у фінальних обласних змаганнях, які пройдуть в м. Харків.

Честь Борівського ра-йону захищали юнаки Богуславської ЗОШ під керівництвом вчителя фізичної культури Ісаєва Ю.П. та команда дівчаток Борівської ЗОШ № 1 (вчитель фізичної культури Мизюк В.А.).

Бажаємо команді дівчаток та їхньому тренеру гарної підготовки та вдалого виступу у фіналі в м. Харків. Суддівство змагань забезпечив тренерсько-викладацький склад Борівської ДЮСШ.

Всі учасники висловили щирі слова вдячності Борівській районній державній адміністрації за смачний гарячий чай та солодощі.

Юрій ГАМОРА.

Головний суддя змагань.

 

Переглядів: 319 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar