Головна » 2015 » Листопад » 30 » ТИЖДЕНЬ ЗНАНЬ З ОБЖ
16:58
ТИЖДЕНЬ ЗНАНЬ З ОБЖ

Тиждень знань з ОБЖ

На території Борівського району проводиться тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності, метою якого є профілактика дитячого травматизму, популяризація знань правил  безпеки у повсякденному житті, здорового  та активного способу життя серед учнівської молоді.

В Борівській ЗОШ №1 з учнями 2-Б класу було проведено бесіду працівниками Борівського РС ГУ ДСНС України у Харківській області, під час якої діти дізналися, наскільки важливим для безпечного життя є дотримання відповідних правил і до яких непоправних наслідків призводить нехтування ними. Розповідь супроводжувалась конкретними фактами пожеж та надзвичайних ситуацій, які траплялися на території району.

Велике зацікавлення у дітей викликала наочна демонстрація пожежного одягу та спорядження. Учні мали змогу приміряти і потримати в руках всі ці речі, вивчаючи  їх призначення та правила користування.

Проведення тижня знань з основ  безпеки життєдіяльності - це ще один важливий аспект виховної роботи, наочне свідчення того, що виховати справжнього громадянина можна тільки озброївши його потрібними знаннями, в першу чергу тими, які стосуються безпеки  власного життя.

Пам'ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нашого вміння навчити їх правил безпеки.

В.Є. Канівець.

Провідний інспектор Борівського РС ГУ ДСНС України у Харківській області.                           

 

 

Переглядів: 433 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar