Головна » 2014 » Грудень » 31 » СВЯТО ПОЧИНАЄТЬСЯ...
10:46
СВЯТО ПОЧИНАЄТЬСЯ...

Першими наближення новорічно-різдвяних свят відчувають наші діти. Минулого тижня в усіх навчальних закладах району були проведені новорічні ранки та вечори. В дитячих садочках та школах вихованців традиційно привітали Дід Мороз і Снігуронька та інші казкові герої.

Розмаїття новорічних маскарадних костюмів, святкових номерів, вистав, конкурсів, не просто подарували заряд енергії, посмішки, і піднесений святковий настрій кожному учаснику свята, а й дали можливість відчути себе справжнім героєм казкового чарівного дійства і зберегти віру в диво.

* * *

Вже традиційно, у Борівській районній центральній лікарні напередодні Нового року для дітей працівників медичної галузі організовують  новорічний ранок. Цього року святкову новорічну виставу для дітей підготували творча група школярів Борівської ЗОШ №1 під керівництвом педагога-організатора Надії Кашпор.

Ви вірите в диво? А в діда Мороза, в повозку з оленями? Напевно, ні, а все тому що ми дорослі. Але все ж таки в глибині душі і ми з нетерпінням чекаємо 31 грудня, з трепетом відкриваємо подарунки, розчулюємося при вигляді сніговика у дворі.

На щастя  Новий рік для дітей - це чари, радість, здивування, захоплення і купа подарунків. Під час новорічного ранку діти мали можливість поринути в калейдоскоп пригод та перевтілень, зазирнути в казку та отримати незабутні враження. Адже до них у гості прийшли не лише Снігуронька з Дідом Морозом, а й Веселуха, Баба Яга зі своєю донькою, символ наступаючого нового року - Коза.

Діти разом з казковими героями співали, танцювали, відгадували загадки, за що потім отримували солодощі від Баби Яги, яка насправді виявилася доброю і навіть симпатичною.

Свято пройшло цікаво і хоча не всі діти були у новорічних костюмах, усім було дуже весело. Святкова казка стала можливою завдяки профспілковій організації та адміністрації центральної районної лікарні.

 

* * *

наші аматори

В переддень новорічних свят на центральній площі Борової відбувся передсвятковий ярмарок. Всі бажаючі мали змогу запастися до новорічного столу молочною, м’ясною, рибною продукцією, солодощами та ін. Ну і звичайно ж, який Новий рік без красуні-ялинки та новорічних прикрас? Вони теж були представлені в асортименті. А створювали святковий настрій на ярмарку борівські аматори.

Оксана ДУДНИК.

Олена КОЛЕСНІКОВА.

Переглядів: 465 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
avatar