Головна » 2016 » Березень » 22 » Свято Кобзаря у школах Борівщини
14:12
Свято Кобзаря у школах Борівщини

 

 

Щороку 9 березня українці всього світу  відзначають  День народження Тараса Григоровича Шевченка – видатного українського поета і прозаїка, драматурга, художника, політичного та громадського діяча.

Згідно з  річними планами  роботи у навчальних закладах Борівського ра-йону було проведено Шевченківський тиждень. З метою вшанування творчої спадщини Тараса Шевченка, відродження національної культури й духовності  пройшли різноманітні  заходи: виставки малюнків до творів Шевченка, виховні години «Ми тебе не забудемо, Тарасе!»,  «Т.Г.Шевченко –великий син великого народу!», конкурси виразного читання поезій Т.Г.Шевченка, бібліотечні виставки «Вічне слово Кобзаря», демонстрація художніх та документальних фільмів про життя і творчість поета, конкурс театралізованих  постанов за його творами.

Нехай в кожному нашому домі лунає і вивчається слово Кобзаря, нехай святе поетове слово об’єднає всіх українців, незалежно від їх поглядів та переконань. Пам’ятаймо його заповіт: бути єдиною, дружньою родиною.

Переглядів: 334 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar