Головна » 2015 » Жовтень » 30 » СПАРТАКІАДА
15:49
СПАРТАКІАДА

СПАРТАКІАДА

Ще у вересні, до Дня фізичної культури і спорту, на базі Борівської ДЮСШ пройшла Спартакіада серед вчителів фізичної культури шкіл району та тренерів-викладачів Борівської ДЮСШ, на яку була запрошена команда від Борівської РДА. Організатором  спортивного свята з міні-футболу, волейболу та спортивних естафет і конкурсів виступив  відділ освіти Борівської райдержадміністрації.

У змаганнях з міні-футболу взяли участь 3 команди. За команду "Атлет" виступали Михайло Грабар, Василь Дуран, Юрій Гамора,  Володимир Матвієнко, Станіслав Шерстюк,  Артем Мішустін  та воротар Костянтин Мустафаєв. Команду "Схід України" представляли Павло Мизюк, Володимир Голик, Олексій Голик, Костянтин Симоненко, Анатолій Вразовський та воротар Сергій Лукомський. В команду від Борівської РДА увійшли Володимир Кавун, Руслан Хатнянський, Юрій Ханійчук, Дмитро Гонтар та воротар Валерій Малашик.

Першу гру розпочала команда "Схід України", яка впевнено здобула перемогу над командою від Борівської РДА з рахунком 7:1. Команда "Атлет" перемогла команду РДА з рахунком 7:1 та програла команді "Схід України" з рахунком 1:4.

Бронзовим призером в змаганнях з міні-футболу стала команда райдержадміністрації, срібним -  "Атлет", а  І місце завоювала команда "Схід України".

В змаганнях з волейболу команда "Схід України" впевнено здобула перемогу над командою Борівської РДА з рахунком 2:0 за партіями та обіграла команду "Атлет" з рахунком 2:1 і виборола І-місце. Команда Борівської РДА виграла у команди "Атлет" з рахунком 2:1 за партіями та здобула ІІ - місце. Відповідно "Атлет" посів ІІІ місце.

У спортивних конкурсах І місця зайняли Дмитро Любім  (кидання 8 кг гирі через себе на дальність), Василь Дуран  (метання списа на дальність), Михайло Грабар  (удари по м'ячу на точність), Володимир Голик  (човниковий біг).

В загальному підсумку бронза дісталася Борівській РДА, срібло - у  "Атлета", золото виборола  команда "Схід України".

Переможці та призери спартакіади були нагороджені дипломами та перехідними кубками відділу освіти Борівської РДА та Борівської ДЮСШ. 

На завершення спортивного свята всі учасники  скуштували польову кашу.

 Учасники змагань.

 

Переглядів: 426 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar