Головна » 2015 » Вересень » 25 » Швидше! Вище! Сильніше!
14:46
Швидше! Вище! Сильніше!

Ти лікар і цілитель, Спорт!

Де ти, там недуги безсилі,

Межа можливості - рекорд,

А що під ним - нам все по силі!

  "В здоровому тілі - здоровий дух" - під таким гаслом  пройшов у нашій школі Олімпійський тиждень.

Олімпійський тиждень - це всеукраїнський спортивно-видовищний захід, спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні.

В рамках тижня 8 вересня проведені "Веселі старти" для учнів 2-4 класів. Змагалися дві команди -  "Ураган" та "Буран". У 5 естафетах, які проходили дуже цікаво,  всі діти з великим задоволенням брали участь, але перемогу виборола команда "Буран" з рахунком 7:3. Найбільш активними були учні Євель Данило (2 кл.), Пироженко Іван (4 кл.), Маковецький Дмитро (4 кл.).

  11 вересня ми провели спортивні змагання для учнів 5-8 класів, у яких взяли участь дві команди - "Спартанці" та "Олімпійці". За результатами естафет перемогу здобули "Спартанці" з рахунком 6:4. Найактивнішими учасниками показали себе Величко Максим (7 кл.), Гев  Сніжана (7 кл.), Єгоров Олег (8 кл.), Шаповалов Давид (8 кл.).

  Для 9-11 класів відбулися змагання з міні-футболу. Команди відіграли  два тайми по 15 хвилин. Гра була цікава і насичена красивими голами. В результаті запеклої боротьби перемогу над командою "Динамо" здобула команда "Металіст" з рахунком 11:8. Найактивніші учасники: Болгарський Олександр (9 кл.), Костюк Микола (10 кл.), Робейко Сергій (10 кл.), Татарін Олексій (11 кл.).

  І хоч досягнення наших дітей не побили олімпійських рекордів, та ми стараємося донести дітям, що у кожного є своя олімпійська сходинка, своя олімпійська висота і щоб її досягти, потрібно мати велике бажання, віру у свої сили і щоденно докладати зусилля для здійснення своєї мрії.

 Людмила Соляник.

Заступник директора з виховної роботи

Борівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2.

Переглядів: 400 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar