Головна » 2015 » Вересень » 25 » ШКІЛЬНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК
15:14
ШКІЛЬНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК

   

Червонобокі яблука й стиглий виноград, свіже печиво й апетитні пироги, радісні українські пісні та море посмішок - то заграв усіма барвами осені традиційний шкільний ярмарок на подвір'ї Борівської ЗОШ І-ІІІ ст.№1.

Ясним днем у п'ятницю учні принесли до школи фрукти та власноруч приготовані страви, аби поділитися зі всіма бажаючими щедрістю нашої землі та нашого народу. Торгівля велася жваво, не було столу, біля якого не збиралося б гамірного натовпу. Ціни школярі встановили дуже демократичні, тому насолодитися дарунками осені та дбайливих рук міг кожен.

 Класні колективи підготували чудові художні номери. Протягом усього заходу лунали зі шкільного подвір'я українські пісні.

Ось і добігла кінця святкова днина. Підраховуючи кошти, учні з'ясували, що лідером цього року стали серед 2-4 класів - 4-А клас, серед  5-7класів  -5-А, а серед 8-11  8-Б клас. Усі зароблені на ярмарку гроші школярі вирішили віддати до шпиталю на допомогу бійцям АТО.

Дуже приємно, що нашу акцію підтримали батьки Нерсісян Саак  та Яхьяєва Петімат.

І у кулінарії попрактикувалися, і торгівлею зацікавилися, і талантами уславилися, і благодійністю зайнялися - все це зробили діти за один день. Країна може пишатися своїм підростаючим поколінням.

Анастасія Бистра.

Учениця 11 класу Борівської ЗОШ №1.

 

Переглядів: 397 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar