Головна » 2016 » Березень » 22 » Щирі посмішки вдячних дітей
14:09
Щирі посмішки вдячних дітей

Нещодавно групова кімната Першотравневого ДНЗ перетворилася на справжню актову залу, якої раніше у нас не було. Тож свято 8 Березня пройшло в оновленій залі.

Таке чарівне перетворення відбулося завдяки фінансовій допомозі керівників сільгосппідприємств, депутата Харківської обласної ради Миколи Олександровича Кириченка і депутата Борівської районної ради  Сергія Олександровича Кириченка. Ми нарешті змогли придбати велику занавіс-ширму, про що раніше могли лише мріяти. Ширма слугуватиме відтепер чудовою декорацією для будь-яких свят.

Також на спонсорські кошти, надані Сергієм Олександровичем та Миколою Олександровичем, для вихованців ДНЗ придбали чудові вишиваночки. Тепер малята матимуть змогу відчувати себе справжніми артистами на сцені. Крім того, завдяки  їх матеріальній підтримці було придбано деякий посуд для кухні ДНЗ.

Дуже добре, що не перевелися на нашій землі люди, яким небайдужі сільські дітлахи, батьки яких, на жаль, іноді мають обмежені матеріальні можливості. Лише погляньте на фото - скільки радості в очах дітей! Тому від імені малят, їхніх батьків, працівників Першотравневого ДНЗ прийміть, шановні Миколо Олександровичу і Сергію Олександровичу, слова великої вдячності, побажання міцного здоров'я, щастя, благополуччя та всього найкращого! Слова подяки висловлюємо і Першотравневому сільському голові О.Г.Нерсісяну за придбані для дітей закладу ляльки в українських костюмах.

Батьки вихованців першотравневого ДНЗ.

Переглядів: 346 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar