Головна » 2016 » Червень » 14 » ЩАСЛИВЕ ДИТИНСТВО СМАКУЄ МОРОЗИВОМ
16:37
ЩАСЛИВЕ ДИТИНСТВО СМАКУЄ МОРОЗИВОМ

Минулої суботи у Боровій відбулося районне свято, присвячене Міжнародному дню захисту дітей.

Традиційно дійство розпочалося святковою ходою:  вулицею Миру пройшла малеча з різних сіл району, яка на центральній площі об’єдналася в один великий дружний флешмоб.
         Під час урочистого відкриття свята дітей та їхніх батьків привітав голова районної державної адміністрації Віталій Кіян. Він подякував усім, хто своєю працею та щоденною діяльністю сприяє становленню юного покоління, побажав дітям світлої долі та добра в родинах. Також голова РДА вручив паспорти п’ятьом юним громадянам України, яким нещодавно виповнилося шістнадцять років, та привітав їх з цією подією.

 Діти порадували присутніх справжнім парадом вишиванок, продемонстрували свої таланти під час святкового концерту, водили хороводи, брали участь у різноманітних конкурсах, змаганнях та атракціонах. Від керівництва райдержадміністрації винуватці свята отримали улюблене пригощання – морозиво. Не залишилися поза увагою і прийомні сім’ї, їм також передано солодкі подарунки.

За ініціативи керівництва райдержадміністрації до свята долучилася торгова марка «Ласунка».

Протягом декількох годин на центральній площі селища лунали дитячі пісні, сміх та дружні оплески. Заряд позитивних емоцій, енергії і бадьорості отримав кожен, хто побував того дня на святі дитинства і морозива.

За підготовку та проведення заходу керівництво райдержадміністрації висловлює щиру подяку відділу освіти РДА, Борівському будинку дитячої та юнацької творчості, службі у справах дітей, сім’ї та молоді, РЦСССМ, відділу культури РДА та аматорам сцени, Борівському відділенню поліції, колективам усіх шкіл району та дошкільних навчальних закладів, Борівській ЦРЛ, ТМ «Ласунка», приватним підприємцям – Тетяні та Юрію Віннікам, Олені і Віктору Артем’євим.

 

 

Переглядів: 398 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar