Головна » 2014 » Грудень » 31 » ШАНОВНІ БОРІВЧАНИ!
11:17
ШАНОВНІ БОРІВЧАНИ!

Шановні   Борівчани !

Прийміть сповнені поваги та людської шани, щиросердечні і теплі привітання  з Новим 2015 роком та Різдвом  Христовим!

Час історії невпинний – і 2014 рік, як і його попередники – закінчив свою ходу. Оцінюючи прожитий рік, ми спрямовуємо свої думки у рік наступний, знаючи, що беремо у спадок багато гарних починань, вагомі здобутки і важливі плани на майбутнє.
Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він приніс розуміння того, що всі ми маємо бути єдині у прагненні творити добро, примножувати традиції роду і гарною працею прославляти Борівщину!
На порозі 2015 рік, рік нових реформ та змін на краще, бажаю нам усім, щоб ми прожили його в добрі, злагоді та спокої.

Нехай прийдешній 2015 рік виправдає ваші найдобріші надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям. Нехай панують у ваших домівках мир, добробут, взаєморозуміння, а  Різдвяна зоря запалить у ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії!

Переконаний, що лише наша спільна злагоджена щоденна праця, ініціатива та енергія всіх без винятку територіальних громад, ефективне поєднання загальнодержавних та місцевих інтересів перетворять нашу країну на заможну європейську державу.

Від усієї душі бажаю вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч.

Голова районної ради Є.Д. Жук.

Переглядів: 536 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar