Головна » 2015 » Червень » 5 » СЕРГІЙ ЧЕРНОВ: Щиро вітаю усіх, чиє життя пов’язане з однією з найцікавіших професій у світі - журналістикою, з професійним святом, з Днем
10:31
СЕРГІЙ ЧЕРНОВ: Щиро вітаю усіх, чиє життя пов’язане з однією з найцікавіших професій у світі - журналістикою, з професійним святом, з Днем

Дорогі друзі!

Щиро вітаю усіх, чиє життя пов’язане з однією з найцікавіших професій у світі - журналістикою, з професійним святом, з Днем журналіста!

Незалежні та відповідальні засоби масової інформації є невід’ємною складовою демократичного суспільства. Особливими рисами журналістів Харківщини зажди були активна громадянська позиція, принциповість, об’єктивність.

Представникам районних ЗМІ доводиться нелегко у сучасних економічних умовах. Але ви з успіхом долаєте усі труднощі, не втрачаєте творчого запалу, віри у краще.

Зберігаючи кращі традиції вітчизняної журналістики, ви завжди дотримуєтесь сучасних стандартів у професійній діяльності. Сьогодні на вас - особлива відповідальність за кожне слово, надруковану статтю. Ви повинні надавати глядачам та читачам у своїх матеріалах широкий спектр незаангажованих фактів щодо подій в країні та регіоні, адже ваша робота має значний вплив на формування суспільно-політичної ситуації.

Бажаю усім вам, шановні представники четвертої влади, насамперед, цікавих і мирних тем, творчої реалізації та сповнення мрій. Хай ваша робота зажди приносить вам задоволення.  Також від імені депутатського корпусу дякую вам за неупереджене висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування Харківщини. Усього вам доброго! Зі святом!

З повагою,

Голова Харківської обласної ради Сергій Чернов

Переглядів: 419 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar