Головна » 2015 » Листопад » 30 » РАЗОМ - ДО ДІАМАНТОВОГО ВЕСІЛЛЯ
17:07
РАЗОМ - ДО ДІАМАНТОВОГО ВЕСІЛЛЯ

РАЗОМ - ДО ДІАМАНТОВОГО ВЕСІЛЛЯ

$IMAGE1$
18 листопада своє діамантове весілля святкувало подружжя Івана Кириловича та Клавдії Федорівни Гонтар, що мешкають в Чернещині.
60 років подружнього життя!  Для сучасного світу це щось неймовірне. Одружившись ще в середині минулого століття, вони разом, взявшись за руки, йдуть цим життевим шляхом, долаючі всі перешкоди і негаразди.
Прості, щирі, відкриті, доброзичливі - саме такими я знаю цих чудових людей. Такі ж безпосередні вони і в спілкуванні.   
- Діду, як ви познайомились та одружились? - Питаю.
- Та тут у клубі й позна-йомились. Я саме відслужив в армії й повернувся додому, - каже Іван Кирилович. - Пішли з хлопцями на танці, а тут бачу - стоїть! Статна, білява, красива. Ну все, кажу, моя буде. От так визвався раз додому провести, потім другий, третій, а там і до одруження дійшо. Незчулись, як діти та онуки пішли. Вже на правнуків чекаємо.
В чому ж секрет їхнього такого довгого подружнього життя? Насправді ніякого секрету немає. Тільки поступаючись одне одному, тільки підтримуючи одне одного, тільки кохаючи одне одного - тільки так стають "діамантовими молодятами".
 Не обійшлося таке тепле сімейне свято й без приємних сюрпризів. Крім близьких та родичів з привітаннями і подарунками завітали до подружжя Чернещинський сільський  голова Світлана Вразовська та генеральній директор агрофірми "Новий шлях" Олексій Гомон.
- Ми пишаємося вами. Ви є прикладом для молоді, прикладом того, якою повинна бути справжня родина, - вітали гості діамантових ювілярів.
 Тож бажаємо цій прекрасній  парі ще довгих років життя у мирі і злагоді, міцного здоров`я і, звичайно ж, кохання.
Віталій КОЛЕСНІК.

 

Переглядів: 426 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar