Головна » 2016 » Лютий » 26 » Привітали ювіляра
22:02
Привітали ювіляра


Доброзичлива, чарівна, розумна жінка із доброю, щирою душею та веселою і завзятою вдачею Титаренко Анастасія Якимівна 5 лютого зустріла свій ювілейний 90-й День народження.


З подарунками та найкращими побажаннями до іменинниці завітали представники територіального центру соціального обслуговування. Життєрадісна господиня радо зустрічала гостей свого свята. Приїхали на ювілей до рідної неньки і діти.
...5 лютого 1926 року в сім'ї колгоспників народилася шоста дівчинка, яку назвали Настею. Дитинство було нелегким. Батьки багато часу віддавали роботі, тому її виховували старші сестрички. З дитячих років Настя була доброю, чуйною, допитливою дівчинкою, яка дуже любила тварин. Тому після закінчення школи вона без вагань вступила до Куп'янського зооветеринарного технікума. 
Здобувши спе-ціальність, повернулася до рідного села Вище Солоне, де все життя і пропрацювала в колгоспі зоотехніком, завфермою. 
В роки Великої Вітчизняної війни допомагала солдатам копати окопи, носила воду, доглядала за пораненими. За свої життєві заслуги Титаренко А.Я. має відзнаку Ветерана праці та чотири нагороди учасника Великої Вітчизняної війни.
Вітаючи Вас із почесним ювілеєм, ми радіємо, що маємо можливість поспілкуватись зі свідком багатьох подій, що відбувалися в Україні.  Дуже сподіваємося, що в доброму здоров'ї, мирі і злагоді ми відсвяткуємо і ваше сторіччя. 
    Олександр РИБАЛКО.
   Директор терцентру соціального обслуговування.

Переглядів: 390 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar