Головна » 2015 » Квітень » 2 » ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ДЕМОБІЛІЗОВАНИХ
11:55
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ДЕМОБІЛІЗОВАНИХ

Демобілізованих  жителів області готові працевлаштовувати військові та міліція

Близько половини демобілізованих військовослужбовців, які на даний момент повернулися в Харківську область із зони АТО, готові продовжити служити в армії на контрактній основі. Такі дані було наведено на Координаційній нараді, яка пройшла під головуванням керівника ХОДА Ігоря Райніна.

За інформацією військових комісаріатів, на Харківщину повинні повернутися близько 2,7 тис. демобілізованих. Усіх, хто повертається з армії до цивільного життя, ставлять на резервний облік. Фахівці військкоматів вивчають питання цивільних спеціальностей демобілізованих, а також з’ясовують, чи всі з тих, хто повертається із зони АТО, отримали посвідчення учасника антитерористичної операції. Якщо демобілізований має право на таке посвідчення, але воно йому не видане, це питання буде вирішувати спеціальна комісія. Такі комісії в даний момент створюються при військкоматах.

Чоловікам, які повернулися із зони АТО, буде запропоновано продовжити службу в армії за контрактом. Також з працевлаштуванням демобілізованим обіцяють допомогти харківські силовики. В першу чергу екс-військовослужбовців чекають у міліції, підкреслив начальник ГУ МВС України в Харківській області Анатолій Дмитрієв.

Переглядів: 398 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar