Головна » 2015 » Лютий » 21 » ПОВІДОМЛЕННЯ
13:22
ПОВІДОМЛЕННЯ

ГРОМАДСЬКА РАДА

Установчі збори по формуванню нового складу Громадської ради при Борівській районній державній адміністрації відбудуться 11 березня  2015 року в залі засідань Борівської районної ради (3-й поверх), вул.Леніна, 1. Початок зборів о 10.00 годині.

 Громадська рада при Борівській районній державній адміністрації як постійно діючий колегіальний виборний консультативно-дорадчий орган утворюється на підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 (зі змінами) «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодження ефективної взаємодії зазначених органів з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.

Склад громадської ради буде сформовано на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі громадської ради та були внесені інститутами громадянського суспільства. Кількісний склад громадської ради буде визначено установчими зборами на строк у два роки.

До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних      спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств та установ, легалізованих відповідно до законодавства України (далі – інститути громадянського суспільства). До складу громадської ради може бути обрано не більш ніж по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства.

Членство в громадській раді є індивідуальним.

Для участі в установчих зборах необхідно подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

- рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (за наявності);

- біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;

- копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;

- інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.

Документи приймаються ініціативною групою до 02 березня 2015 року (крім вихідних та святкових днів) за адресою: смт Борова, вул. Леніна 1, приміщення Борівської райдержадміністрації, 4 поверх, кабінет № 47, з 08.00 до 17.00 години. Телефон для довідок (05759) 6-17-06. 

Детальна інформація розміщена в рубриці «Громадська рада» веб-сайту райдержадміністрації за адресою -  http://kharkivoda.demowww.com/borivska/rda/rda_rada

Ініціативна група з підготовки установчих зборів Громадської ради при райдержадміністрації.  

Переглядів: 521 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar