Головна » 2016 » Червень » 23 » ПОВЕРНІТЬ ЗЕБРИ НА ДОРОГИ
14:22
ПОВЕРНІТЬ ЗЕБРИ НА ДОРОГИ

Привернути увагу громадськості до проблеми відсутності пішохідних переходів на дорогах Борової - саме такою була мета акції, влаштованої акти-вістами.

Дорослі й діти за допомогою крейди відновили дорожню розмітку і влаштували флешмоб. Малеча дізналася від дорослих, де і як саме можна переходити дорогу. Цікаво, що дехто з дітвори ніколи й не бачив «зебр» на дорогах селища, а тільки чув про них. Загалом, стараннями близько 30 чоловік, було “відновлено” чотири пішохідні переходи.  Акція отримала схвальні відгуки водіїв, що зупинялись пропускаючи пішоходів.

За два тижні до цього представник селищної ради запевнила, що вони скоро отримають необхідну для розмітки фарбу і вже за десять днів пішохідні переходи повністю відновлять. На жаль, цього так і не сталося.

Звичайно, вже наступного дня від «зебр» лишилася лише згадка, та активісти запевнили, що не зупиняться і вже планують провести наступну акцію: “Крейди в нас вистачить ще надовго, та й охочих долучитися вистачає. Може нас все ж таки побачуть і почують...”.

Відео заходу можна переглянути на наших сторінках в соціальних мережах Вконтакті та Фейсбук.

Віталій КОЛЕСНІК.

Переглядів: 324 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar