Головна » 2015 » Червень » 5 » ПОДАРУНОК ДІТЯМ НОВОПЛАТОНІВКИ
10:06
ПОДАРУНОК ДІТЯМ НОВОПЛАТОНІВКИ

ПОДАРУНОК ДІТЯМ НОВОПЛАТОНІВКИ

Першого червня, в Міжнародний день захисту дітей, у Новоплатонівці відбулося відкриття нового ігрового майданчика. Це стало можливим завдяки ініціативі народного депутата України, президента Громадської спілки «Соціальний Рух Поваги» Віктора Остапчука при підтримці районної державної адміністрації, селищної ради та керівників сільськогосподарських підприємств району Сергія Синицького і Юрія Симоненка, які допомогли у питанні його встановлення. Взяли участь в облаштуванні майданчика й чоловіки села, а поряд з батьками намагалися допомагати їх маленькі діти.

– Відкриття ігрового майданчика в селі Новоплато- нівка – черговий приклад спільної роботи народного депутата України Віктора Остапчука, місцевої влади та громади на благо наших дітей, – зазначив у своєму виступі голова Борівської районної державної адміністрації Віталій Кіян. – Ми маємо намір і надалі плідно співпрацювати, зокрема, у питанні підсипки сільських доріг.

Новоплатонівці організували з приводу цієї події справжнє свято з вітаннями, піснями, хореографічними композиціями. Крім задоволення від святкового концерту та випробовування новеньких гойдалок-каруселей всі присутні малюки отримали солодкі подарунки.

Цього ж дня, під патронатом Віктора Остапчука, для дітвори було організовано цілу низку різноманітних заходів. Зокрема, відбулося відкриття дитячого майданчика в місті Ізюм та свято морозива в селищі Куп’янськ-Вузловий. 

– Міжнародний день захисту дітей, звичайно, чудове свято, - зазначив Віктор Миколайович. – Але треба пам’ятати, що діти потребують нашого захисту і допомоги постійно, 365 днів на рік. Тому «Соціальний Рух Поваги» проводить системну щоденну роботу, спрямовану на підтримку дітей, всебічний розвиток їх талантів і здібностей.

 

Переглядів: 488 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar