Головна » 2015 » Жовтень » 2 » ПІДГОТОВКА ДО ЗИМИ
11:17
ПІДГОТОВКА ДО ЗИМИ

 

Голова райдержадміністрації Віталій Кіян провів нараду з керівниками підприємств, установ, організацій району та структурних підрозділів РДА з питань підготовки до зими. У нараді також взяли участь заступник голови районної ради Анатолій Васильєв, селищний, сільські голови.

Заступник голови райдержадміністрації Сергій Шутько доповів про стан підготовки котелень, газового, водо-каналізаційного господарств та житлового фонду. За його інформацією, всі заплановані роботи виконано в повному обсязі. Зараз триває процес заготівлі твердого палива для загальноосвітніх шкіл.

- Все робиться для того, щоб одразу після підписання розпорядження про початок опалювального сезону, тепло надійшло в оселі і установи району, - зазначив Сергій Шутько.

Також Сергій Павлович повідомив, що в районі є певні труднощі в питанні забезпечення вугіллям  приватних домоволодінь. За його словами, невідомі постачальники возять вантажівками вугілля по населених пунктах району і продають споживачам. Та люди постійно скаржаться на якість купленого у такий спосіб палива. Є варіант співпраці з надійним постачальником з міста Ізюм. Він пропонує вугілля трьох марок з різним показником калорійності від 5000 до 6700 кКал по ціні від 1600 до 2200 грн за тону. Доставку до Борової постачальник здійснює за свій рахунок, споживачеві ж доведеться сплатити за вугілля і доставку з Борової до свого подвір'я.

Для формування заявок жителі Борівського району можуть звертатися у райдержадміністрацію за телефонами: 6-10-51 або 6-10-83.

Кожен з керівників підприємств також звітував про стан підготовки до зими. Озвучували проблеми і труднощі, з яким їм доводиться стикатись. Разом шукали шляхи їх подолання. 

Загалом, можна сказати, що район до настання холодів практично готовий, бо підготовка почалася ще влітку. Адже, як правильно зазначив Віталій Кіян, до зими треба готуватися заздалегідь, а не чекати коли вона прийде.

Оксана ДУДНИК.

Переглядів: 392 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar